500 Eco Slim Calorii Diete – Diete Pentru Pierderea Rapida In Greutate

500 Eco Slim Calorii Diete – Diete Pentru Pierderea Rapida In Greutate
Rate this post

Angajarea în diete pentru rapid Eco Slim pierderea in greutate poate fi foarte periculos. Dar, dacă nu te superi asumarea de riscuri cu sănătatea ta, la 500 de calorii dieta ar putea fi potrivit pentru tine. Păstrați în minte, că, chiar și atunci când se analizează diete pentru pierderea rapida in greutate, 500 de calorii dieta este o formă extremă de dieta. Chiar și așa, acesta tinde să fie extrem de popular.

Motivul pentru popularitatea, evident, este că va pierde in greutate rapid. Scăzut de calorii diete abundă în rândul persoanelor care sunt în căutarea pentru pierderea rapida in greutate. Dar chiar și printre cei scăzut de calorii diete, 500 de calorii pe zi este la capătul de jos al spectrului.  http://365sanatate.com/eco-slim/

În primul rând, o definiție Pentru o dieta pentru a fi considerat scăzut de calorii, arbitrare punct de oprire este de 1200 de calorii pe zi. Ceva mai jos, care este considerat a fi o dieta saraca in calorii. În mod clar ideea de o dieta saraca in calorii este de a pierde in greutate rapid, dar, din nou – poate fi destul de periculos, așa că ar trebui să fie întotdeauna bine planificat cu un nutritionist sau medicul de familie.

Este bine cunoscut faptul că cel mai bun mod de a pierde in greutate este de a arde mai multe Eco Slim calorii decat mananci.

eco slim farmaciaPuteți face acest lucru prin arderea mai multe, sau de a manca mai putin. Corpul tau are nevoie de un anumit număr de calorii doar pentru a exista. Dacă nu mănânci suficient, teoria este că nevoile de energie va fi luată de grăsime calorii în corpul dumneavoastră.

Problema este, organismul nostru este foarte inteligent. Nu ține doar arde același număr de calorii și de a lua excesul de grăsime. Corpul tău nu știe că sunteți pe o dieta. Ea va crede că ești mort de foame. Pentru a ajuta păstrați-vă în viață, se va reduce drumul înapoi pe numărul de calorii pe care le folosește. Pentru a face acest lucru va încetini rata metabolica, și va începe să mănânce departe la masa musculara – pentru a obține e nevoie de calorii.

Pe termen lung, acest lucru este dezastruos. Muschii ard mult mai multe calorii decat grasimea, deci, dacă le pierzi, nu numai că are un efect negativ asupra corpului tau, dar, de asemenea, afectează capacitatea de a menține greutatea off, în viitor. Cele 500 de calorii dieta, ca fiind una dintre dietele pentru pierderea rapida in greutate – functioneaza… dar doar pentru un termen scurt.

Efectele negative pot varia în funcție de tipul de corp, înălțime, nivelul de activitate, starea generala de sanatate si de gen. 500 de calorii pe zi poate fi suficient pentru unii oameni pentru o scurtă perioadă de timp.

Pentru marea majoritate dintre noi, mai ales dacă avem în spate greutate in plus, consumul de doar 500 de calorii pe zi este literalmente de foame corpurile noastre. Cel mai probabil, te-am luat în anul 2000 la 5000 (sau mai multe) de calorii pe zi și scăzând brusc la 500 va muta imediat corpul tău în modul de foame. Deci, metabolismul tău încetinește drumul în jos, în scopul de a conserva energia.

Corpurile noastre sunt destul de adaptabil. În foarte scurt timp, veți învăța să supraviețuiască pe 500 de calorii pe zi. (Cel puțin, până când tu a alerga afară de calorii pentru a arde…apoi, veți intra în comă și mor.)

Din fericire, majoritatea dintre noi de a intrerupe dieta noastră înainte să se întâmple asta.

Imediat după dieta este de peste, și te întorci la vechile obiceiuri alimentare – ca noi toți – va avea o crestere brusca in greutate. De fapt, veți câștiga mai mult în greutate decât v-ar fi, dacă n-ați mers vreodată pe o dieta pentru a începe cu. Diete pentru pierderea rapida in greutate pur și simplu nu funcționează. În Plus, din moment ce și-au pierdut atât de mult masa musculara, se face mult mai greu pentru a menține greutatea dumneavoastră în viitor.

Cea mai eficientă metodă de a determina un sănătos, locuibile zilnic de calorii nivel, este de a folosi un BMR/AMR calculator. Acesta vă va spune cât de multe calorii sunt necesare pentru a sprijini sănătatea ta și stilul tău de viață. Odată ce știi cât de multe calorii ai nevoie pentru a mentine greutatea, atunci poti sa scazi 500 de calorii pe zi, și aveți una dintre cele mai bune diete pentru pierderea rapida in greutate de succes.

Evident, masa și dimensiunea corpului femeilor este dramatic diferită decât cea a bărbaților. Asta înseamnă că, ei au nevoie de un numar diferit de calorii pentru a supravietui. În timp ce omul mediu poate mânca 1500 la 1600 de calorii pe zi, în medie, o femeie poate mânca doar 1200 la 1300 de calorii pe zi. Trebuie să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe orice dieta, de siguranță trebuie să vină mai întâi.

Deci, pentru a încheia într-domeniul de Eco Slim diete pentru pierderea rapida in greutate, 500 de calorii pe zi dieta este foarte popular. Se va lucra pentru a vă ajuta să piardă în greutate, dar poate fi foarte periculos – Și dvs. de pierdere în greutate este doar temporară, în cel mai bun. Tu nu ar trebui să taie din nou că în mod dramatic în calorii, fără o monitorizare constantă și supravegherea unui medic.

LĂSAȚI UN MESAJ