7 Deadly Psorilax Lucruri Care Pot Afecta Pielea

psorilax

Pielea noastra este un organ fascinant care are un unic Psorilax tip de rezistență, dar totusi are nevoie de îngrijire delicată, în scopul de a prospera și de a fi sănătos. Niciodată nu e prea devreme sau mai târziu, pentru a evita șapte lucruri mortale care pot dăuna pielii, îmbătrânirea și deteriorarea dincolo de reparații.

Fumat:

În afară de periculoase efecte asupra inimii și creierului, fumatul dăunează, de asemenea, mai mare organ al corpului, pielea. Umplut cu substanțe chimice nocive, fum de tigara cauzeaza imbatranirea prematura, riduri, și, în general, are un efect negativ asupra calității globale și Psorilax în farmacii aspectul pielii noastre. Fumatul saps celulele pielii de vitamina C, care este necesar pentru a crea colagen, restrânge vasele de sânge, și, de asemenea, reduce aportul de oxigen, care provoacă pielea să capete o paloare nesănătoasă.

Fumatul provoacă, de asemenea, o creștere în sumă de linii fine si a ridurilor, în special în jurul gurii. Dermatologice studiile au aratat semne clare de deteriorare a pielii la fumatori ca tineri ca de 20 de ani. Deși, după renunțarea la fumat, pielea va începe să arate semne semnificative de îmbunătățire a lungul timpului, și cu o ingrijire adecvata, de fapt inversa o parte din prejudiciul care a fost făcut.

Excesiv Psorilax Expunerea la UV și a Mediului:

Fără protecție împotriva razelor ultraviolete, pielea noastra este predispus la o serie de condiții, cum ar fi mortala de cancer de piele, fotoimbatranire, care este termenul folosit pentru a descrie tipul de îmbătrânirea cauzată de expunerea excesivă la soare, si uscata, aspra sau ridata pielii. Deși în număr limitat, cantități controlate, lumina naturala ne oferă cu cerințele esențiale de vitamina D, de protecție solară ar trebui să fi în continuare purtate religios oricând vă aflați în afara. poartă pălării cu boruri largi când în soare, și purtarea de îmbrăcăminte de protecție, atunci când este necesar.

Mult ca de fumat, poluanți în mediu similare au efecte nocive asupra pielii. Protejează pielea noastra din fiecare zi ravagiile de mediu ar implica, de asemenea, evitarea expunerii la orice tip de produse chimice dure sau substanțe.

Nutriție Proastă:

Un regim alimentar echilibrat, bogat cu vitamine necesare, minerale, antioxidanti si este imperios necesar pentru o piele sanatoasa. Vechea zicală că suntem ceea ce mâncăm încă se dovedește adevărat astăzi ca fiecare sistem se bazează pe noi pentru a face alegerile corecte despre ceea ce oferim organismului nostru.

De asemenea, repetate sau pierderea excesiva in greutate sau castiga, de asemenea, daune pielii, cauzând vergeturi, piele sagging, și o pierdere de tonus și elasticitate.

Deshidratare:

psorilax

Deshidratarea este una din pielea noastră este foarte înverșunați dușmani. În plus determinând-o să îmbătrânească mai repede și își pierd elasticitatea tineresc, de asemenea, previne celulele pielii de regenerare a ei înșiși. Deshidratarea provoacă, de asemenea, organismul pentru a deveni constipat, stocarea toxine care, altfel, ar fi fost eliminate, dar în schimb poate fi secretat microscopic prin celulele pielii.

Alcool:

Mulți oameni sunt surprinși să afle că alcoolul este nociv pentru piele, în plus față de daunele pe care le face pentru ficat și alte organe. În afară de ozon de aprovizionare a organismului de vitamina esentiala, B, alcoolul, de asemenea, grav deshidrateaza pielea.

Unele Medicamente Baza De Prescriptie Medicala:

Unele tipuri de medicamente pot provoca de fapt, o condiție cunoscută sub numele de fotosensibilitate, care face ca pielea să reacționeze exagerat cu expunerea la soare, fiind predispuse la ardere și suferă daune permanente, să nu mai vorbim de creșterea riscului de cancer de piele. Alte tipuri de medicamente pot provoca acnee, sensibilitate, uscaciune, roseata sau cuperoza.

Medicamente sau creme pentru acnee de îngrijire a pielii poate provoca de fapt, petele de a deveni mult mai rău înainte de a arăta semne de îmbunătățire. Acest lucru, din păcate, uneori, face ca oamenii să nu mai utilizați produsul înainte de a-l are de fapt un timp pentru a fi cu adevărat eficiente, deoarece se tem că este într-adevăr de a face lucrurile si mai rele, din cauza aspectul de acnee mai mult.

Greșit Regim De Îngrijire A Pielii:

Exces de zel de curățare a pielii poate fi la fel de dăunătoare ca nu ai grijă de ea, la toate. Pielea noastra, mai ales pe fata, este alcătuită din nenumărate celule și țesut delicat care răspund cel mai bine regulat, curățare blând spre deosebire de spălare sau de curățat. Pentru exfolierea pielii, care ajută la eliminarea celulelor moarte, făcându-l să se regenera celule noi un pic mai repede, și elimină, de asemenea, orice acumulare de lichide sau uleiuri, utilizați un exfoliant delicat care conține ingrediente naturale aplicate folosind lumina, dar o presiune constantă.

Folosind vârful degetelor, și un demachiant, toner, sau crema hidratanta care este formulat pentru tipul tau de piele, ușor și încet se aplica produsul pe piele înainte de clătire cu apă caldă, dar nu fierbinte, apă. Trag sau pe piele va face ca acesta să se deformeze și să piardă elasticitatea, astfel încât produsele de machiaj ar trebui să fie, de asemenea, aplicat și apoi îndepărtat ușor.

Dacă ai grijă de aceste șapte Psorilax probleme de piele, vei arata si se simt mult mai bine.

LEAVE A REPLY