Alegerea Între Goji Planuri de Dieta – Nu Oricare dintre Ele într-Adevăr Funcționează?

goji fructe
Alegerea Între Goji Planuri de Dieta – Nu Oricare dintre Ele într-Adevăr Funcționează?
Rate this post

Secretul pentru a menține o greutate sanatoasa, și de a pierde orice greutate in plus, ar trebui să fie destul de simplu. Doar începe consumul de Goji corespunzător (ceea ce înseamnă, de obicei, mănâncă mai puțin), și a obține o activitate fizică regulată.

Cei mai mulți oameni de fapt, încercați să urmați acest sfat, dar 66% dintre Americani sunt fie supraponderali sau obezi. Dacă ar fi fost într-adevăr la fel de simplu ca ni s-a spus, cele mai multe Goji planta dieta companii ar fi de afaceri.

Cu toate acestea, deoarece cele mai multe tipuri de diete, inclusiv low-calorii diete si diete scăzut de grăsime, au foarte săraci ratele de succes, dieta companii au o sursă continuă de clienți repeta. Și mai mult de sfat am auzit despre consumul de dreapta, inclusiv recomandările pentru a reduce grăsime în dieta noastră și pentru a evita toate grasimile saturate, a fost de fapt dovedit a avea exact efectul opus decât cel pe care îl căutăm. Dietele Low-grasimi provoca pofte alimentare, care tinde pentru a face chiar mai greu pentru a mânca dreapta.

Aproape toate dieta experții știu că low-calorii dieta planuri de a vă ajuta să piardă în greutate rapid. Cu toate acestea, ele, de asemenea, știu că toată greutatea vine înapoi la fel de repede ca dieta este de peste, plus câteva kg în plus. Dieta experți și excesul de greutate oamenii care folosesc aceste planuri presupun următoarele:

Pierderea in Goji greutate initiala este rezultatul dietei (acest lucru este adevărat).

goji fructe

O eventuală creștere în greutate după dieta este de peste, este vina dieter, care nu respecta planul. Acest lucru nu este adevărat. Și oamenii de stiinta au cunoscut că nu e adevărat pentru 91 de ani.

Carnegie Low-Calorii Dieta De Studiu

1917 Carnegie institution din Washington cadrul Laboratorului de Nutriție a făcut un studiu care a fost conceput pentru a afla ce sa întâmplat cu oamenii de pe o dieta saraca in calorii.

În timpul studiului atent înregistrările au fost păstrate psihologice și fizice simptome întâlnite de către un grup de tineri voluntari de sex masculin care a fost pus pe reducerea diete de 1400 la 2100 de calorii pe zi.

Dacă ați fost vreodată pe o ‘echilibrat’ dieta cu calorii reduse, în scopul de a pierde in greutate, rezultatele acestui studiu va suna familiar pentru tine.

Rezultatele pe Termen Scurt: oameni și-au pierdut 10% din greutatea lor în timpul dietei. Acesta a fost așteptat de pierdere în greutate.

Cu toate acestea, nu au simptome deranjante. 12 oameni în studiu în mod constant plâns de o foame de lup, și au spus că a fost aproape imposibil să rămână cald, indiferent de cât de multe haine le-au purtat.

Metabolismul lor a încetinit atât de mult, că vor începe să-și recâștige în greutate, dacă nivelul de calorii zilnic dus peste 2100 de calorii, chiar dacă anterior au mâncat mult mai mult decât că, înainte de început studiul. Tensiunea arterială și pulsul a mers în jos, ei au devenit anemic, au avut dificultăți de concentrare, și activitatea fizică le-a făcut slab.

Un simptom trebuie să fi fost extrem de supărător pentru acești tineri sănătoși, bărbați – lor de interes în sex a fost redusă, iar în unele cazuri a dispărut complet.

Multe dintre aceste simptome a avut loc la doar câteva zile după începutul dieta saraca in calorii, ceea ce dovedește că, chiar și cele pe termen scurt, low-calorii pentru dieta de 3 zile și alte dieta fad poate cauza probleme neașteptate.

După dieta a fost de peste: o Dată la trei luni de studiu a fost de peste, voluntarii au fost avertizați împotriva supra-manca, dar n-au putut abține de la a face așa. S-au simțit puternic pofta de ceva dulce, și se complăcea în fiecare gustare pe care au putut pune mâna pe.

În termen de două săptămâni, acești tineri au fost înapoi la lor inițială în greutate, iar apoi a obținut o medie de opt lire sterline mai mult, făcându-le mai grele decât au fost înainte de dieta lor.

De atunci, alte studii au confirmat rezultatele de la Carnegie studiu. Scăzut de calorii diete face ca oamenii să câștige în greutate. Temporar pierderea in greutate este din cauza foamei, și eventuala crestere in greutate este, de asemenea, din cauza foamei – organismul reacționează așa cum o face din instinct natural de a supraviețui. Creșterea în greutate este de vina de dieta, nu dieter.

Cea mai sanatoasa alternativa la cele mai populare planuri de dieta este de a opri manca anumite alimente care ne face de grăsime, și să mănânce o mulțime de alimente care ne ajuta sa slabeasca din nou.

Din păcate, o mare afacere de publicitate și chiar de guvern de experți de nutriție, au fost ne avertizează împotriva consumul de alimente sanatoase, cum ar fi unt, ulei de cocos, iarbă-hrănite carne de vită, lapte integral, care ne poate ajuta să ne controleze greutatea. Aceste alimente sunt satisfăcătoare, astfel încât acestea pot reduce alimente obsesiile și poftele, iar acestea pot ajuta la depășirea dependenta de zahar. Ele ne ajută să ne controlăm apetitul, și ei ne pot ajuta să scapi de grăsime, fără a pierde musculare.

Totuși, cei mai mulți experți în sănătate continuă să sugereze că urmăm low-calorii și scăzut de grăsimi sfatul care a fost dovedit de a ne face să câștige în greutate în loc de a pierde.

Găsirea o situare cu adevărat de dieta sanatoasa dintre toate planurile de dieta de acolo nu este ușor, dar rezultatele pot fi îmbunătățite de sănătate, precum și greutatea redusă. Cele mai bune planuri de dieta utilizați alimente naturale, integrale, cu destul de grasimi sanatoase pentru a ne ține de foame sau pofte alimentare care pot duce la bing a manca. Natural de Goji, alimente integrale poate nu se potrivesc cu cele mai recente dieta moft, dar ele sunt secretul pentru pierderea in greutate permanenta.

LĂSAȚI UN MESAJ