Bioveliss – recenzii, preț, unde să cumpere

Uita banda de Alergat și să fie în formă Oricum

Fac aproape orice cardio. Nici bioveliss o banda de alergat. Nu eliptice. Nu fugi afară.

Pe ocazie, voi hop pe bicicleta culcat timp de 8-10 minute, sau dacă sunt într-adevăr plin de energie și motivație, am să te strâng de pe banda de alergat pentru putin timp, uneori chiar și cu o pantă! : )

Pentru femeile de peste 30 de ani, ca mine, care lucrează la un birou, ca mine, aceste activități sunt capse de rutina lor de fitness. De ce? Pentru că ni s-a spus că acestea sunt lucrurile de care avem nevoie pentru a face în scopul de a rămâne subțire, tăiați, și se potrivesc.

Ai observat că nu există nimic să te bucuri de activitate? Pentru unii motiv, nu pare să conteze. Vrem rezultate. Nu-i distractiv.

Bioveliss – România, compoziție, comentarii, înșelătorie

Sau nu? Ne-ar lua distractiv dacă am crezut că am putea bioveliss obține în continuare rezultate?

Eu nu fac aceste activități, deoarece nu se bucure de ele. Simplu ca asta. Acestea au fost suportate de mine. Nu am nici o îndoială despre beneficiile cardiovasculare ale acestor activități. Dar nu-mi plac. Deci nu le fac. Eu cred sincer că viața bioveliss este prea scurtă și prețioasă să faci nimic din obligație sau datorie.

România Acum, uneori, ca adulți, avem de a face compromisuri. Facem lucruri de care nu avem neapărat place să bioveliss facă, în scopul de a culege recompense mai compoziție bune la un moment ulterior. OK. Asta are sens. Am renunța la satisfacția imediată pentru o investiție în viitor.

Dar ce se bioveliss întâmplă dacă nu pot avea pe amândouă? Ce se întâmplă dacă nu am să fac ceva ce nu-mi place pentru a obține rezultatele de care am nevoie? Dacă nu este necesar pentru a rula pe banda de alergare timp de 90 de minute în bioveliss fiecare zi pentru tonifierea și pierde ultimele 5 lbs? Este chiar posibil? România Am fost condiționați să credem că avem de a suferi și de sacrificiu pentru a arata si se simt bine. Nu e doar cum funcționează? Nici o durere, nici un câștig, nu?

Gresit!

Mi-a luat aproape 15 ani în industria de fitness înșelătorie pentru a învăța și de a accepta ceea ce am să-ți spun. Așa că ascultă-mă. Și pune asta la inimă.

Nu trebuie să suferi, sacrificiu, și priva-te.

Când am compoziție fost bioveliss brainstorming un nume pentru blog-ul meu, am avut o lungă listă de posibilități. Cele mai multe dintre numele centrat pe off-lăstari de mei boot camp-ul: fitcamps4chicks. Un cuvânt păstrează popping sus care comentarii nu părea să se potrivească: “distracție”. Nu e în titlu pentru tabere de boot sau chiar subtitlul (Full Fitness în 45 de Minute). Dar aceasta este tema de bază din fiecare tabără, fiecare sesiune. Ne-am distrat. Asta nu înseamnă că fetele nu bioveliss muncesc din greu, nu transpira, nu se împinge pentru toate lor valoare. Ei fac toate acestea. Dar în timp ce te distrezi.

Nu facem bioveliss măsurători, sau păstreze alimente reviste, sau chiar face cântărește-in-uri. Râdem, juca jocuri, comentarii concursuri, și în mijlocul înșelătorie de distracție, de lire sterline sunt pierdut, hainele mai lejere, tensiunea arterială scade, și organismele obține tonifiat.

Bioveliss – recenzii, forum, evaluări, efecte secundare

Eu n-am observat corelația la început. Nu până când unul din boot bioveliss rulote mi-a venit dupa o vizita la doctor. Ea a pierdut in greutate, și ei colesterol și a tensiunii arteriale au fost stabilite. Medicul și asistenta întrebat-o ce-a făcut pentru a obține astfel de rezultate bune.

Ca ea mi-a spus povestea asta, a bioveliss început să faceți clic. Toate aceste rezultate au fost pur și simplu efectele secundare ale ei iese la boot camp și de a face ceva distractiv și interesant pentru ea. Nici topurile, nu numere, nu grafice, recenzii nici reviste. Doar dedicația să iasă la 6 AM, dă tot ce are, și să se distreze.

Din păcate, lucrurile nu proces atât de rapid pentru recenzii bioveliss mine. Dar impresia a ramas cu mine.

Apoi câteva zile în urmă, am luat cina cu prietena mea si un coleg de-al ei. Această femeie a menționat că a bioveliss jucat fotbal. L-am întrebat ce a făcut-o să se alăture…ea a spus ea a vrut pentru a obține în formă mai bună, dar ea a vrut să facă ceva distractiv, nu standard de gimnastică. Așa că joacă forum fotbal. Și are timp de 2-3 ani. Ea îl bioveliss iubește. E ceva ce face pentru ea, ceva care o face să se simtă bine..atât psihic cât și fizic.

Care a fost cel de-al doilea a fost lovit în cap de care aveam nevoie. Distracție în primul rând. Fitness cum urmează.

Deci, ce înseamnă asta pentru tine? Ar trebui să vă anulați abonamentul la sală? Fac un pact pentru a nu călca pe o alta banda de alergat? Nu neapărat. Fun este un termen subiectiv. Imi place sa merg la sală și puterea de formare. Și nu orice bioveliss antrenament de fitness ai va fi cel mai distractiv lucru pe care l-ai făcut vreodată. Dar ce puteți face este de a începe integrarea mai distractiv în rutina ta treptat. Când evaluări vremea este frumoasă, o dată bioveliss pe săptămână, să renunțe la sport și peste cap de la parc. Puteți obține un antrenament minunat folosind doar echipamente în orice parc. Sau apuca un grup de prieteni și du-te la un teren de baseball pentru un criminal de antrenament în tribune. Am conceput programe de efecte secundare antrenament, folosind parc de echipamente, scari, dealuri, saci de nisip, și alte echipamente neconvenționale. Așa că folosiți-vă imaginația și să te distrezi.

Deci, acesta este obiectivul meu de aici…pentru a ajuta femeile să devină mai apt prin distracție.
Am o noua bioveliss misiune…am început mai bine. Sună distractiv!

Asculta Administratori, evaluări Nu Ratați – 5 Secrete pentru a Menține Greutatea Off Pentru totdeauna

Am foarte puțin interes în aceste zile, în toate mass-media-hyped povești dramatice, pierderile rapide de greutate corporală. “Marii perdanți” nu mă impresionează, pentru numeroase bioveliss motive. De exemplu, forum in greutate nu este de grăsime. “Greutate” ar putea fi compusă în mare parte din țesut slab sau greutate de apă. De fapt, as merge un pas mai departe și să subliniez faptul că pierderea rapidă de efecte secundare greutate corporală corelează foarte mult cu o șansă mai mare de a recidiva, greutate re-obține și pe termen lung eșec.

Bioveliss – cum să utilizați, ingrediente, contraindicații, functioneaza

Deci, ce nu mă impresionezi? Ceea ce îmi atrage atenția?

Am să acorde o atenție la ceea ce “pe termen lung intretinatorii” trebuie să spun – aceia sunt oamenii bioveliss care și-au menținut o greutate ideala de peste un an… de preferat chiar de 2-5 ani sau mai functioneaza mult.

Ca am fost cercetarea subiect de greutate pe termen lung de întreținere recent, am fost surprins la mare cantitate de cercetare care s-a făcut în acest bioveliss domeniu. O lucrare care mi-a atras interesul a fost publicat de Judy Kruger și colegii în contraindicații International Journal of Behavioral Nutriție și Activitate Fizică, intitulat, “Alimentar și activitatea fizică comportamente în rândul adulților de succes la pierderea cum să utilizați in greutate de întreținere.”

Acest lucru nu bioveliss a fost un studiu experimental, dar o compilație de date de la “Stiluri de Sondaj”, care a fost reprezentativ pentru populația SUA și a cerut respondenților întrebări despre strategii pentru a ajuta la menținerea unei greutăți ideale.

În acest sondaj, doar o treime (30.9%) dintre respondenți au declarat că au avut succes la păstrarea lor contraindicații greutate. Cercetătorii au vrut să știe diferența dintre grupul mic, care a fost de succes și majoritatea care nu au fost.

Grupuri redus bioveliss cantitatea de alimente consumate, au mâncat porții mai mici, mai multe fructe si legume, cum să utilizați mai puține alimente grase și mai puține băuturi îndulcită.

Nu chiar orice surprize acolo, dar ceea ce vrem să știm cel mai mult nu este ce fraieri și întrețin în comun, dar ce întrețin făcut că fraierii nu.

Unele diferențe majore apărut între învinși și întrețin:

În primul bioveliss rând, o proporție semnificativ mai ingrediente mare de succes intretinatorii raportat exercitarea de 30 de minute sau mai mult de zi cu zi, și au raportat, de asemenea, adăugarea de alte activități fizice de a lor programe bioveliss de zi cu zi (de recreere, sport, munca fizica, etc.). În plus, mai de succes functioneaza intretinatorii incluse greutate de formare în regimuri de exercitare decât învinși.

Reducerea activități sedentare (ma uit la TV, etc) a fost, de asemenea, o diferență semnificativă între cei care au menținut cu succes și cei care nu.

Următoarea mare schimbare ingrediente pe care a separat cu succes mentinatoare de succes bioveliss a fost în “auto-monitorizare comportamente”, inclusiv:

* de urmărire de calorii
* urmărirea greutății corporale
* planificarea mese
* urmărirea de grăsime
* măsurarea cantității de mâncare pe farfurie

Bioveliss – preț, online, unde să cumpere, farmacie

Din păcate, aceste bioveliss tipuri de auto-monitorizare comportamente, mai ales de cântărire și măsurare alimentare și de numărare de calorii, sunt printre cele mai evitate și chiar a criticat greutate tehnici de control. O pierdere preț în greutate “experți” susțin chiar că e dăunător să numeri caloriile, te cantaresti sau măsoară și cântărește bioveliss mâncarea ta.

Cu toate bioveliss acestea, preț aceste auto-monitorizare comportamente sunt identificate mai mult și mai frecvent în cercetare, ca parte a “diferența care face diferența.” Sunt de acord, și au jucat întotdeauna un rol major în propria grăsime de ardere programe.

Un final diferența a fost că persoanele care au bioveliss raportat auto-perceput “bariere” pentru succesul lor au fost 48-76% mai puțin probabil să fie un succes de întreținere.

De exemplu, ei au spus că nu au avut timp să-și exercite online, au fost prea obosit să-și exercite sau a fost prea greu pentru a menține un exercițiu de rutină. Am interpreta acest lucru ca: pretenții au fost învinși factorii de decizie scuza!

TOP 5 STRATEGII PENTRU A FI UN SUCCES DE ÎNTREȚINERE

Deci, bioveliss sa recapitulam si transforma aceste rezultatelor cercetării în practică pașii de acțiune, puteți aplica astăzi.

1. Crește zilnic total online nivelul de activitate, inclusiv exercițiu formal, precum și de sport, muncă fizică sau o activitate de agrement. Exercitarea bioveliss îmbunătățește pierderea in greutate, dar, mai important, este esențial pentru menținerea greutății.

2. Scăderea sedentar activități recreative de tăiere înapoi pe TV, jocuri pe calculator și navigarea pe web. Ia fizice de recreere cum ar fi sport, plimbare cu barca, ciclism, mersul pe jos, drumeții, grădinărit, fizic, hobby-uri și jucându-se cu copiii, dacă le aveți.

3. Include greutate  de formare, ca parte a dvs. formale program de exercitii, de-a lungul pierderea de grăsime de fază și, chiar mai grav, în timpul întreținerii.

4. Urmări și monitoriza totul! Contele de calorii și unde să bioveliss cumpere substanțe nutritive, măsurați-vă dimensiunile portiilor, cântărește mâncarea, farmacie planul de meniuri în scris și de a monitoriza greutatea corporală și procentul de grăsime corporală.

5. Evita scuze și să mențină pozitive credințele și atitudinile față de mediu și ceea ce percepem ca “bariere”. De exemplu, spune, “nu pot face întotdeauna timp pentru ceea ce este cel mai important pentru mine” în loc de “nu am timp să-și exercite.”

Dacă sunteți în bioveliss prezent unde să cumpere pe o pierdere de grăsime călătorie, și vrei să știi cât de bune sunt sansele pentru a fi un succes de întreținere, este destul de ușor pentru a prezice folosind aceste 5 strategii. Dacă nu sunteți folosind toate cele 5 dintre ele încă, atunci când ar fi un moment bun bioveliss pentru a începe de astăzi?

 

LEAVE A REPLY