Cel Mai Curios Xtrasize Informații Privind Sănătatea Bărbaților

xtrasize pret
Cel Mai Curios Xtrasize Informații Privind Sănătatea Bărbaților
Rate this post

Bărbații sunt de multe ori uitate în lumea de sănătate, atunci când vine vorba de Xtrasize echilibrul hormonal. Ele sunt de multe ori factorii care aduce sănătate precară. De multe ori se respinge semne de dezechilibre hormonale ca doar o parte naturala a procesului de imbatranire. În timp ce femeile echilibrul hormonal este mult mai evidente.

Subtil Xtrasize schimbări în sistemul endocrin la barbati poate provoca o varietate de condiții:

xtrasize pret

 • Bufeurile
 • Psihogene modificări
 • Minerale osoase pierdere
 • Scăderea libidoului și/sau funcția sexuală
 • Cresterea in greutate
 • Depresie si alte simptome identice la menopauza de sex feminin.

Aceste condiții se întâmplă mai des ca și bărbații de vârstă. Totuși, oamenii la orice varsta pot suferi de insuficiență suprarenală. Un important factor de rezistență la insulină și joasă Xtrasize nivelurile de testosteron. La barbati mai tineri, aceasta se manifestă ca:

 • Burnout
 • Anxietate
 • PTSS (Sindromul tulburărilor de Stres posttraumatic)
 • Insomnie și depresie.

Ce Trebuie Să Știți Despre Hormoni

Hormonii au un efect profund asupra ta de zi cu zi de sănătate și bunăstarea.

Deși sunt prezente doar în cantități mici, hormonii acționează la fiecare celulă a corpului tău. Hormoni au efecte individuale. Ei au, de asemenea, interacționa cu alte fiecare pentru a produce efecte dramatice în organism. Interacțiunile sunt capabili să declanșeze multe sisteme ale corpului. Atunci când oricare dintre hormoni nu sunt echilibrate, simptomele pot să apară. Dezechilibrele sunt mai frecvente la începutul și la vârstele mai târziu în viață, dar dezechilibre poate întâmpla la orice vârstă.

Declinul lent de hormoni ca și bărbații de vârstă duce la mai multe simptome:

 • Oboseala
 • Iritabilitate
 • Moale erectii
 • Libido scăzut
 • Cresterea in greutate
 • Incapacitatea de a construi musculare.

Hormonii sunt substanțe puternic; este nevoie doar de o cantitate mică pentru a începe o acțiune. Ele sunt secretate în sânge de glandele și apoi introduceți celule prin intermediul „receptorilor” site-uri. O dată în interiorul, se ajunge la locul de muncă, flipping comutatoare care guvernează creșterea.

Atunci când hormonii deveni dezechilibrat din cauza fizică/emoțională de stres sau efectele de imbatranire, hormon funcții deveni perturbat. Semnalele nu ajunge la locul potrivit, la momentul potrivit. Pe ocazie, funcțiile celulelor închide complet. În alte cazuri, celulele sunt suprastimulați. Tot acest haos provoaca simptome neplacute. Dezechilibrele hormonale, care sunt severe duce la tulburări cronice.

Pentru a menține sistemelor complexe în care hormoni de a funcționa. Organismul trebuie să fin-tune eliberarea de hormoni. Menține nivelurile în limitele corespunzătoare – mai mult ca o orchestră ține de muzică „în ton”. Acest echilibru este realizat prin intermediul unei complicate serii de feedback pozitiv și negativ mecanisme.

De exemplu:

O supraproducție de un hormon solicită eliberarea de una sau mai multe complementare hormon. Organismul face acest lucru pentru a restabili echilibrul. Complexitatea acestor interacțiuni, o hormonale problema rar provine de la un singur tip. Mai multe ori, problema implică o serie de hormoni. O perturbare în echilibrul de hormoni poate provoca alte glandei sisteme de defecțiune.

Cum Știi Dacă Ai Putea Avea un Dezechilibru Hormonal

Celulele de grasime fabricarea de estrogen (un hormon puternic). De aceea este crucial pentru bărbați pentru a menține o greutate normală, pentru a fi echilibrat hormoni sexuali. Excesul de grasime poate duce la un exces de estrogen la barbati. Burta de bere și de sân-muguri (de sex feminin cum ar fi dezvoltarea de sani), probabil, înseamnă că nu există exces de estrogen. Acest lucru poate fi motivul pentru care bărbații supraponderali și obezi au o incidenta mai mare de cancer de prostata. De asemenea, ar putea fi cauza hipertrofiei benigne de prostată (HBP). Niveluri mai ridicate de dihidrotestosteron, hormon derivat de testosteron, pot fi asociate cu HBP. În cancerul de prostată; nivelurile crescute de estrogen, de asemenea, pare să joace un rol.

Alte non-sex-hormon de factori pot crea dezechilibre în hormoni sexuali. Un exces sau deficit de hormoni tiroidieni va schimba nivelurile de hormoni sexuali. Înlocuirea hormonilor sexuali, în orice cantitate, nu va corecta problema. Până când ați compensate pentru funcția tiroidiană. Modificări ale funcției hepatice pot provoca, de asemenea, o schimbare în raport cantități de hormoni diferite. Deoarece ficatul procesele cele mai hormoni sexuali. Multe menopauza-varsta de oameni, încă mai trebuie normale sau chiar ridicate niveluri de hormoni sexuali. Mamifere hormoni în acest caz nu sunt recomandabile. Pentru că se poate crea un exces de hormoni cu probleme asociate. Defectuoase a ficatului, determină un nivel ridicat de colesterol și contribuie la inadecvată transformare de hormoni. Îmbunătățirea funcției hepatice este un pas important în normalizarea hormonilor.

Amintiți-vă că sănătatea este esențială pentru producția organismului de hormoni. Inadecvat de nutrienți din dieta este un factor major în dezechilibru hormonal. Consumul de alcool în exces, consumul de glucide rafinate (dulciuri) are un efect negativ asupra nivelului de hormoni.

Când suspectăm un Dezechilibru Hormonal

Dacă suspectăm un dezechilibru hormonal, ne recomanda teste de sânge și/sau salivare teste hormonale. Aceste dezvăluie adesea ce se poate intampla. Testele de laborator ne ajută să știm exact care sunt hormoni de echilibru și de cât de mult. Convențional Xtrasize abordare implică puternic injectii cu hormoni, astfel, este o abordare extremă. Dacă doriți pentru a preveni schimbările legate de vârstă vă recomandăm testarea de laborator și consultare cu caracter personal. Fiecare om este diferit și necesită o strategii personalizate. Vă recomandăm o combinație a acestor metode, care ne va permite să specific de a aborda probleme specifice. O consultare cu caracter personal prevede un plan strategic pentru repararea și consolidarea sistemului dumneavoastră. Sângele tău chimie și salivare hormon de testare a forma o imagine de hormonale peisaj. Împreună, atunci putem determina ce domenii pot fi cauza unui eșec în sistemul endocrin.

LĂSAȚI UN MESAJ