Cereale Restricții privind Eco Slim Dieta Paleo – Cum de a cu Succes, se Taie Boabele de pe Dieta Paleo

Eco Slim
Rate this post

Dieta Paleo a văzut destul de un salt în popularitate în ultimii zece ani. Numeroase Eco Slim site-uri sunt dedicate subiect și zeci de cărți, rapoarte și cărți de bucate pot fi ușor de găsit. Totuși, mulți care aleg să încercați aceasta dieta lupta cu unele probleme comune-aceasta include tăierea cereale din dieta ta. Din fericire, există modalități de a depăși această problemă și o mulțime de sprijin pentru a fi găsit în virtual paleo comunitate.

Paleo Dieta exclude o mulțime de Eco Slim alimente care cele mai multe dintre noi au crescut consumul.

Eco SlimAcestea includ cereale, produse lactate, fasole/legume, cartofi, și zaharuri rafinate și uleiuri. Acum, există unele școli diferite de practică pe cât de exact pentru a rupe în jos aportul de alimente la dieta (acest procent de proteine, acest procent de grăsime, etc.), dar nu voi intra în detalii aici. Un lucru este sigur-cereale nu sunt paleo.

Pentru majoritatea dintre noi, Eco Slim boabe au fost la baza noastră de piramida alimentară pentru atâta timp cât ne putem aminti. Acestea sunt, de obicei, o mare parte din multe feluri de mâncare noastre preferate și rețete și oferă adesea baza noastră gustare de produse alimentare.

Există o serie de moduri de a vă ajuta să excludă cereale din dieta ta.

În primul rând, să învețe unele retete paleo. Dacă le veți găsi pe internet, cumpara un paleo carte de bucate, de a crea propria dvs. sau fura prietenii tăi, trebuie să știți câteva rețete care se potrivesc dieta. Aș sugera să dobândească o varietate de rețete, de asemenea, că o altă problemă comună este plictiseala cu aceleași vechi feluri de mâncare.

A fi de succes în tăierea boabelor înseamnă să le scot pe toate din casa ta și oriunde altundeva ai mânca o mulțime-probabil de muncă. Dacă sunteți folosite pentru a manca cereale, gustări pe bază de, găsi unele noi. Din fericire pic de legume proaspete, fructe și fructe cu coajă face mare gustări (ține o sare gratuit, sac de amestecat de nuci in masina, geanta și casa ta). Tu ar trebui să analizeze, de asemenea, restaurante care au paleo-friendly opțiuni. Și amintiți-vă, de a investiga o mulțime de ei. Dacă o mulțime de călătorie, știu lanț de restaurante și fast-food-uri (deși, eu de obicei aleg să postească, mai degrabă decât consumul de fast-food).

Un alt punct important în a scăpa de aceste boabe și stau pe dieta ca un întreg este pregătirea.

Trebuie să păstrați-vă furnizate cu un stoc de paleo alimentație adecvată, la toate ori. Dă-te timp pentru a afla ce e pe dieta si o multime de timp pentru a face cumpărături în fiecare săptămână. De asemenea, odată ce ați învățat să facă unele delicioase paleo feluri de mâncare, face destul pentru resturi. Pentru cei dintre voi care sunt ocupați să-și asta include și despre toată lumea în aceste zile – este un economizor de mare de timp pentru a apuca doar niște resturi și mergem mai departe cu viata ta.

Dacă ești într-adevăr un timp de greu în tăierea boabelor, nu-ți fie frică să meargă la ‘faza’ ruta. Treptat tăierea cereale pe o perioadă de săptămâni este o opțiune mare pentru a se obișnui cu noul regim alimentar și oferă timp pentru a învăța și de a experimenta cu noi paleo rețete de prietenie. Și hei, dacă nu cad de pe vagon un pic, nu-ți bate capul cu asta. În fapt, o mulțime de oameni să ia mese ieftin, zile sau chiar weekend-uri pe tot felul de diete și stiluri de viață. Acest lucru a fost de fapt ceva ce am învățat în primul rând din nutritionistii cu care am lucrat la primul meu loc de muncă într-un spital nutriționale departamentul de servicii. De atunci am ajuns să văd că un cheat day poate fi o parte importantă a echilibrului în viață și bine pentru sufletul tău.

O ultimă problemă în tăierea cereale din dieta ta-bere.

Acum, acest lucru depinde de ceea ce exact paleo practica următoarele, dar conform crossfit prieteni și multe alte dieta paleo practicieni, berea nu este paleo și nici nu este fără gluten bere. Personal, nu-mi pasă. Eu sunt un iubitor de bine făcut bere (cu moderatie) și refuz să-l taie. Dar dacă vrei să mergi plin paleo, trebuie să-și piardă bere. Din fericire, vinuri roșii și albe sunt ok, precum și multe greu de alcooli. Doar să fie atent cu aceste mixere! Apa minerala este întotdeauna o mare mixer sau poti sa te duci doar hardcore și bucurați-vă de alcool drept. Doar amintiți-vă, moderație (cea mai buna dieta ar fi ideal să nu conțină alcool).

Amintiți-vă, este nevoie de aproximativ 30 de zile în mod constant de a face ceva pentru a face din asta un obicei. La pornirea de pe EcoSlim dieta paleo, da-te timp să se adapteze și de a menține coerența, mai ales atunci când se folosesc pentru a nu consuma cereale. Într-adevăr poate face doar despre orice vrei tu, dacă ai pus mintea la ea.

LEAVE A REPLY