De Ardere De Grăsime Diete – Goji Fapte

goji pret plafar
De Ardere De Grăsime Diete – Goji Fapte
Rate this post

Există o serie de așa-numita grăsime de ardere diete pe Goji piață. Uneori poate fi confuz cu privire la cele care sunt de fapt sănătos și care nu sunt. Scopul acestui articol este de a discuta despre unele dintre cele mai populare recente dieta tendințe și de a ajuta să înțeleagă faptele cu privire la aceste ardere de grăsime diete.

Să începem cu infamul;

Dieta Atkins

Aceasta dieta presupune lucrări de tăiere carbohidrati, alimente cum ar fi pâinea, orezul și cartofii. Corpurile noastre utilizării glucidelor ca sursă primară de energie, atunci când acestea sunt tăiate, organismul trebuie să folosească grăsime și proteine în loc. Pe fata de ea, acest lucru ar putea parea o idee buna, problema este procesele metabolice implicate în utilizarea de grăsime pentru energie în loc de carbohidrati poate duce la diverse dificultăți de sănătate cum ar fi probleme de rinichi, gută și dureri de cap din cauza crescut de acid uric și cetonă. Pe acest tip de dieta nu poate fi cantități mici de fibre alimentare, ceea ce duce la constipație și boli intestinale cronice. Există, de asemenea, o comună convingere în rândul experților că cantități mari de grăsime animală consumate în dieta Atkins are un efect negativ asupra nivelului de colesterol, care în timp poate duce la boli de inima. Toate acestea fiind spuse, acest tip de dieta saraca in carbohidrati poate fi foarte eficient în ajutându-vă să-și piardă grăsime rapid, cheia este să-l folosească în moderare și nu ca un stil de viata dieta.

Următoarea noastră de ardere de grăsime diete este;

Goji Dieta Zone

Barry Sear ‘Dieta Zone este un ridicat de proteine, saraca in carbohidrati, dieta semi-foame. Aceasta dieta se concentreaza pe echilibrarea raport de carbohidrati, grasimi si proteine. Este sugerat că, prin consumarea cantitatea corectă de aceste componente insulina corpul tau de producție este controlat. Teoria este că, atunci când insulina este la nivelul corect organismul arde de grăsime mai eficient. Ideal raporturi sugerat este de 40% carbohidrati, 30% proteine și 30% grăsimi, cu o concentrare pe evitarea „rele” carbohidrați. În timp ce pe aceasta dieta mulți oameni susțin că lor generale de vigilenta si nivelul de energie crescut. Problema cu aceasta dieta este accentul pe limitarea caloriilor, ceea ce face foarte dificil să rămânem la pentru orice perioadă de timp.

Dieta South Beach

goji pret plafar

Un alt dintre aceste ardere de grăsime diete este dieta South Beach, care include mai multe celebritate avocați. Aceasta dieta presupune minimizarea consumului de grasimi rele și de glucide rele. Ea are trei faze și începe cu o oarecum limitat de două săptămâni faza de inducție. În această fază cele mai multe glucide (cum ar fi paste, orez și pâine) trebuie să fie evitate. O multime de proteine este pe meniu cu toate acestea, cu pui, curcan, pește și, împreună cu nuci, ouă, salate și legume.

Cea de-a doua fază include anumite planuri de masă și rețete. Se reintroduce unele alimente de evitat in Faza 1, dar numai cu moderatie. Această fază este folosit până la un anumit pierderea in greutate este atins obiectivul. Cea de-a treia și ultima fază este mai mult despre a trai un stil de viață sănătos dietei pentru a mentine greutatea. Dieta South Beach pot părea similare de la alte de ardere de grăsime diete am discutat, dar altele decât prima fază, care cu siguranta subliniază low-carbohidrati, nu este un strict dieta low-carb. Aceasta dieta este vorba de echilibrare bune și grăsimi rele.

Pierderea De Grăsime 4 Idioti Dieta

Aceasta dieta a fost în creștere în popularitate. Aceasta implică un proces stiu ca calorii schimbare. Din punct de vedere nutrițional este redusă carb dieta asta cicluri de macro-nutrienți raporturi (pentru a încerca și de a truc metabolismul). Nu există alimente procesate incluse în acest plan, se bazează pe alimente integrale, deși după fiecare 11 zi de ciclu pe aceasta dieta sunt permise 3 ieftin zile în cazul în care în termen de motiv, puteți mânca ce doriți. Nu există nici calorii sau carbohidrati de numărare și nici o limită la dimensiunea parte, doar mananci pana te simti plin. Acest program de dieta este online și creează-ți propriul plan de dieta personală, după ce ați introdus alimentele care le plac cel mai mult, apoi creează un 11 planul de zi cu 4 mese pe zi, folosind multe dintre alimentele tale preferate. Aceasta este una pentru persoana care a încercat alte de ardere de grăsime diete fara succes, Pierderea de Grăsime de 4 Idioti dieta este mult mai ușor să rămânem în comparație cu alte diete, menționat aici se stabilește un plan clar încorporând alimente care vă place și, de asemenea, vă permite de „ieftin” de zile.

În cele din urmă cel mai bun mod de a menține greutatea off este de a schimba obiceiurile de stilul de viata. De ardere de grăsime diete sunt un ban de o duzină, este mai mult bun simț decât orice altceva. Evita prelucrate și alimente și băuturi dulci, au un regim echilibrat de Goji plan de dietă și să urmeze o calitate program de exercitii.

LĂSAȚI UN MESAJ