De ce Bărbați Goji Cream de ingrijire a Pielii este Diferit de Femei de Îngrijire a Pielii

goji cream farmacia tei
De ce Bărbați Goji Cream de ingrijire a Pielii este Diferit de Femei de Îngrijire a Pielii
2.5 (50%) 2 votes

Ca de îngrijire a pielii de piață continuă să evolueze și companii de ingrijire a pielii încerca să continue livrarea de calitate Goji Cream produse care satisface nevoile tuturor, a existat motive pentru a separa femei de ingrijire a pielii de la barbati de ingrijire a pielii. La fel ca în viață, oamenii au nevoi diferite față de femei.

Pentru a începe, barbatii, de obicei, începe să observați efectele de imbatranire mai târziu în viață decât femeile, ceea ce cred că este un plus pentru barbati. Dar pentru cei mai mulți bărbați anti-imbatranire de ingrijire a pielii nu este o prioritate ca este pentru femei. Poate pentru că ei nu văd simptomele de imbatranire a pielii până mai târziu în viață, nu știu. http://365sanatate.com/goji-cream/

Bărbații tind să aibă mai mult colagen si elastina din piele, ceea ce înseamnă că au mai gros si piele mai fermă decât femeile. Dar, pe de altă parte, bărbații tind să aibă mai mici, maro cu pete și linii de fata decât femeile.

Barbatii, de asemenea, vin în contact cu elementele naturale, soarele, poluarea, și resturile decât femeile. De aceea este atât de importantă pentru oameni să se spele pe față în fiecare noapte pentru a scăpa de aceste particule nocive care colectează de pe fața lor, în cele din urmă înfundarea porii lor. Dar e nevoie de mai mult decât doar o spălare a feței în fiecare zi…

Pentru a menține pielea tânără și sănătoasă, trebuie să utilizați câteva Goji Cream bărbați anti-imbatranire produse de ingrijire a pielii.

goji cream farmacia teiDe exemplu, oamenii sunt foarte predispuse la riduri, pungi, umflatura și cercurile intunecate din jurul ochilor. Dar de simplu, folosind un special formulat gel de ochi în fiecare zi după ce a ieșit de la duș, puteți evita aceste urât semnele de imbatranire de la care apar. Femeile au același tip de produse, dar oamenii anti-imbatranire de ingrijire a pielii sunt formulate în mod special pentru oameni și nevoile lor. Uita-te pentru ingredient Eyeliss, care este o peptidă care ajuta la reducerea iritare și pielea zbârcită jurul ochilor. Se creează rezultate foarte bune în mai puțin de câteva săptămâni și a fost în principal un secret de la Hollywood stele și celebrități.

Un alt mare pentru bărbați produse de ingrijire a pielii pentru a utiliza un activ facial lichid. Acest lucru va calma pielea și de a reduce roseata si inflamatia, ajuta la a scăpa de aceste pete de vârstă și pielea zonele afectate, și de a reduce rugozitatea cauzate de elementele de mediu, poluare, și moloz. Practic, aceasta ajută la repararea prejudiciului prin general neglijați faptul că majoritatea oamenilor dau pielea lor înainte ca acestea să realizez că de îngrijire a pielii este foarte important. Uita-te pentru cynergyTK într-un facial lichid, deoarece blochează prostaglandid E2 producție, principalele cauze de inflamație și roșeață a pielii. Uita-te pentru hamamelis și vitamina E naturală, deoarece aceste ingrediente va ajuta la vindecarea tăieturi minore, abraziuni, și roșeață care de multe ori vine cu ras de zi cu zi.

Bărbații trebuie să-și păstreze pielea mai hidratata decat femeile. Pielea bărbaților pare să se usuce mult mai repede decât pielea femeilor. Creme hidratante sau creme cu babassu și ulei de sâmburi de struguri crea un strat subțire de film invizibil pe piele care păstrează umezeala în interiorul. Și nici nu-și face pielea gras după aceea. Este, de asemenea, o idee bună de a utiliza un activ profundă masca de hidratare și masca de curățare în fiecare săptămână pentru a vă asigura porii obține o curățare profundă. Dacă aveți tendința de a transpira foarte mult o au tenul gras, acest lucru este extrem de important de a face. Și nu vă faceți griji, acest lucru nu este o mască trebuie să meargă în jurul valorii de, în timp de o oră ca s-ar putea vedea femeile fac de multe ori. E o mască invizibilă purtați în timpul zilei.

În cele din urmă, nu ignora restul pielii de pe corpul tau. Prea are nevoie de atenție, dacă doriți, pentru a evita semne de imbatranire. Bărbații sunt în special predispuse la aspră și uscată patch-uri de piele cum ar fi la coate, genunchi și călcâie. Miere (special manuka miere) și uleiul de jojoba sunt mare la hidratare și vindecare aceste pete aspre. Și asigurați-vă că un corp Goji Cream lotiune sau crema obiective principalele trei cauze de imbatranire. Acestea sunt: 1) pierderea de colagen si elastina, 2) daunele cauzate de radicalii liberi, și 3) niveluri scăzute de acid hialuronic. O formă funcțională de keratina, coenzymeQ10, și wakame sunt cele mai bune soluții la aceste trei probleme, respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ