De Ce Nu Mă Pierde În Greutate Goji

goji beneficii
De Ce Nu Mă Pierde În Greutate Goji
Rate this post

După ce se luptă toată viața pentru a pierde in greutate în cele din urmă am dat seama. Nu e doar un lucru; este o combinatie de mai multe lucruri. Sper ca acest Goji articol vă poate ajuta alte pauză același ciclu am fost în.

Prin încorporarea toate Goji instrumente vă dau mai jos, să ar trebui să aibă succesul pe care eu mă bucur acum.

goji beneficii

Primul lucru ce trebuie să faceți este să mănânce sănătos. Asta a fost singurul lucru pe care m-am luptat cu cel mai în timp ce încercarea de a pierde in greutate. M-am trezit întotdeauna revenirea înapoi la vechile mele obiceiuri rele. Știi aceste obiceiuri, ele sunt ceea ce eu numesc, fast-food și chef obiceiuri. Aceste obiceiuri se întoarcă atunci când dieta ta este format din foame tine sau doar mânca una sau două Goji berry mese pe zi. Cheia pentru mine pentru a rupe aceste obiceiuri fost simplu și dificil în același timp. A trebuit să reînvețe cum să mănânce. Ai auzit-o înainte de a mânca mese mai mici, mananca doar cand iti este foame, și să mănânce alimente sănătoase.

OK, vă permite să ia primul, mananca mese mai mici. Aici e logica, e nevoie de creierul tău un pic de timp pentru a prinde până la stomac în timp ce mănâncă. Dacă mănânci până te umpli, tu, probabil, au mâncat prea mult. Deci, prin consumul de o masă mică, chiar dacă ai căzut încă foame, lasa-ti creierul prinde și aproximativ 30 de minute după ce ai terminat, ar trebui să nu au căzut de foame. Pentru a ajuta cu foame de tăiere nu este nimic mai bun apoi bine de APĂ vechi. Nu bea în timp ce mănâncă, să termin masa apoi bea un pahar sau două de apă. Vrei sa te simti plin nu umflat.

Următoarea mânca numai atunci când e foame. Acest lucru poate fi greu, dacă te-am luptat cu o problemă de greutate pentru mulți ani. Credeți că într-o zi se va deschide frigider sau dulapuri în cazul în care vă magazin de produse alimentare, în medie, de 40 de timp-o zi, gustări. Și din cele 40 de timp s-ar putea fi foame o dată sau de două ori. Cred că despre asta, toată lumea o face. Deci, avem nevoie pentru a rupe acest obicei prost și mănâncă numai atunci când e foame. O regulă bună de degetul mare pentru a vă ajuta cu acest lucru este de a avea întotdeauna fructe proaspete în jurul valorii de. În acest fel, dacă ai de gând să gustare, e ceva sănătos. De asemenea, de mănâncă doar atunci când îți este foame, care poate în poveste mananca de 4-6 ori pe zi, ține-ți digestia sistem ocupat, dar nu supraîncărcat. Acest lucru ajută pentru a preveni o mulțime de probleme de sanatate ai putea avea, cum ar fi diaree cronică, inima arde, și crampe abdominale și chiar de reflux de acid. În scurtă oprire la gustări și mâncăm când ne e foame.

În cele din urmă cel mai greu de acord este consumul de alimente sanatoase. Corpului au nevoie de o cantitate prestabilită de proteine, fibre, carbohidrati (da glucide), lipide (acestea sunt non grăsimi saturate), și vitamine și minerale. Proteine provine în principal din carne slaba, fasole, nuci și. Fibra vine de la fructe și legume. Carbohidratii provin din mai multe surse, cum ar fi pâine și paste. Grăsimi, de asemenea, veni din mai multe surse, cum ar fi lactate și uleiuri. Ar trebui să încercați să combine toate aceste lucruri la o masa si daca nu poti asta e bine. Doar se amestecă-l în sus de la masă la masă. Fast-food este inamicul, amintiți-vă că. Dacă trebuie să mănânce este de până la tine pentru a face alegerea potrivită. Du-te și răsfățați-vă o dată pe săptămână, dar asigurați-vă că nu chef să mănânce în proces. Amintiți-vă de mese mici.

Ultimul lucru pe care am de gând să vorbesc despre importanța de exercițiu, vitamine, suplimente, și vizite regulate la doctor. Chiar dacă vei pierde in greutate prin schimbarea obiceiurilor tale alimentare, este important să se păstreze un corp de sănătate și inima. Dieta in combinatie cu exercitii fizice se va topi grăsimea departe mai repede. Chiar dacă e doar de mers pe jos 30 de minute la o oră, o zi, acest lucru este mai bine, apoi doar stai si te uiti la T. V. nu trebuie să se alăture o sală de fitness pentru exercitii fizice, dansul, sport, sau de mers pe jos câinele va ajuta dvs. de fitness. Eu recomand un antrenor personal, care vă va ajuta cu o combinație de greutate de formare și de fitness cardio (asta mi-a dat cele mai bune rezultate). Apoi, o multi-vitamina este o idee bună. Acest lucru vă va ajuta să completeze orice ai lăsat în dieta de zi cu zi. 9 din 10 oameni nu primesc cantitatea zilnică recomandată de fibre diete, deci, un supliment de fibre este, de asemenea, o idee bună. Ultima recomand vedea un medic înainte de a începe ceva. Începe lent și a vedea medicul dumneavoastră cel puțin o dată pe lună, am văzut-o pe a mea la fiecare două săptămâni. Acest lucru va ajuta la a face sigur că nu te rănești mai mult de ajutor.

Ei bine, sper că acest lucru vă ajută să vă întâlni greutate și de sănătate Goji goluri. Amintiți-vă să stai cu ea; de îndată ce începe alunecarea poate fi dezastruos.

LĂSAȚI UN MESAJ