De Îngrijire a pielii Goji Cream Sfaturi la Orice Varsta

goji cream farmacia tei

Am devenit o Goji Cream societate obsedată de aspectul nostru.

A fost remarcat faptul că ne petrecem mai mult pe produse de frumusete in Occident decât pe educație.

De ce suntem atât de obsedați? Pentru că e mai ușor și mai accesibile decât oricând înainte.Anti-imbatranire de ingrijire a pielii tehnologia a progresat de furtunos. Știm mai multe despre pielea astăzi decât am făcut-o vreodată. Există avansate produse de ingrijire a pielii, care poate șterge ani, și, desigur, chirurg plastician și-a perfecționat comerțului, astfel că procedurile sunt mai ușor și mai ieftin decât oricând înainte.

Suntem justificată în nostru Goji Cream obsesie?

Se spune că frumusețea este numai piele profund, și în timp ce eu cred că acest lucru este adevărat, de asemenea, e important să faci ceea ce e bine pentru tine. Dacă păstrarea aparențelor devine prin zi, prin toate mijloacele, asta e ceea ce ai nevoie pentru a face, cu toate acestea, trebuie să adaug că eu nu sunt un fan de a merge sub cuțit. Cu mare progresele realizate în produse de ingrijire a pielii astăzi, aș prefera să iau mai puțin invazive traseu.

Iată câteva sfaturi legate de vârstă și remedii care va ajuta îmbunătăți aspectul pielii la orice varsta fără ace și cuțite.

20 Ceva

Pielea ta este la apogeu de frumusețe în jur de douăzeci de ani, cu toate acestea cultive frumusețea și folosiți întotdeauna cel puțin un SPF 30 protecție solară. Desigur, acest lucru ar trebui să continue la orice varsta.

Evita gras machiaj și acoperă-up-uri. Folosiți un ulei hidratant fiecare zi. Acest lucru este, de asemenea, un moment bun pentru a începe să utilizați o crema de ochi sub zona ochilor pe timp de noapte.

Încercați să folosiți produse care conțin ceai verde, care au demonstrat pentru a ajuta la reducerea riscului de cancer de piele.

30 de Ceva

30 de dvs. este atunci când pielea începe să devină un pic mai uscat și daune soare poate începe să apară. E timpul pentru a începe să utilizați mai gros creme hidratante, astfel încât pentru a bloca în mare conținutul de umiditate. Continua cu ochi creme de noapte și de a folosi de protecție solară religios. De asemenea, de albire a pielii produse pot fi utilizate pentru a diminua petele intunecate de la daune soare.

Sugestie: Puneti peste crema hidratanta pe pielea umedă. Acest lucru ajută de blocare în mai mult de umiditate.

40 Ceva

goji cream farmacia tei

E timpul să lovi cu piciorul la un alt nivel. La patruzeci de ani este atunci când pielea își pierde mult din ea etanșeitate. Se poate începe să se uite plictisitoare și porii poate deveni mai mare. Pete, pistrui, pete de varsta, modificări de culoare, și schimbări în culoarea pielii poate deveni mult mai vizibile. Retinoizi, anti-oxidanți și acizi alfa hidroxi pot îmbunătăți aspectul pielii și 40 de ani ar fi un moment bun pentru a începe să utilizați-le. Desigur, este esențial să continuați să utilizați un gros de crema hidratanta si ochi seruri pe o bază de zi cu zi.

Acasă microdermabraziune kituri sunt, de asemenea, o opțiune care poate duce la un aspect mai fina mai mult chiar apare textura pielii și ton în timp ce întinerire a pielii textura si culoare.

50 si Ceva

Modificări în pielea ta au ajuns la mare viteză. Menopauza a asistat la pierderea de Estrogen, care este ceea ce a dat pielii elasticitatea și păstrează-l hidratat, cu toate acestea, deoarece cei de estrogen-au diminuat, veți începe să vedeți formează riduri în jurul ochilor, pleoapele cazute si liniile de expresie din jurul gurii si pe frunte.

Începe să utilizați anti-imbatranire sau reducerea ridurilor formule, cum ar fi vitamina a (Retinol) sau acid Glicolic produse. Retin O s-a dovedit a reduce liniile fine și ridurile în timp ce îmbunătățirea texturii pielii, tonul pielii și culoarea, precum și nivelul de hidratare a pielii.

Acid glicolic va declanșa o nouă formarea de colagen pentru umplerea celulelor și reduce ridurile de pe suprafata pielii. Post-menopauza, femeile pot utiliza, de asemenea, o crema care contine progesteron care mayimprove elasticitatea si fermitatea pielii.

60 și Ceva de ani

De vârsta de 60 de tipuri de colagen sunt în mod semnificativ sub nivelele crescute. Există, cu toate acestea minunate creme hidratante care contin acizi Alfa Hidroxi (acizi Glicolic), soia, ceai verde andretinol (vitamina a) care pielea ta va avea nevoie de acum, care este mai uscată și prezintă semne majore de vârstă. Alfa Hidroxi acizi va ajuta la reducerea droopy pielii și retinol va reduce liniile fine.

60 Plus

Textura pielii tale va deveni vizibil mai netedă și cel mai probabil veți începe să vedeți pete de vârstă. Veți aprecia de îngrijire timpurie-ai dat pentru pielea ta, deoarece semnele de imbatranire va fi minim, cu toate acestea, dacă nu ați început mai devreme veți observa în mod clar efectele de neglijare.

În timp ce niciodată nu e prea târziu pentru a avea grijă de pielea ta prejudiciul aveți deja va fi dificil de a reduce, fără tratamente medicale speciale, cum ar fi Botox sau poate proceduri chirurgicale. Toate cele de mai sus ar trebui să continue să fie aplicate, dar este înțelept să se consulte medicul dumneavoastră cu privire la tratamente avansate.

Dacă nu ați ajuns încă la 60 de ani, cel mai bun de îngrijire a pielii sfaturi este să urmeze un bun GojiCream regim de îngrijire a pielii de la o vârstă fragedă. Este un obicei usor de a obține în și cel mai bun din toate, te vei mulțumi mai târziu.

LEAVE A REPLY