Dieta Paleo Chocolate Slim Plan De Masă Pentru Sportivi

chocolate slim in farmacie
Dieta Paleo Chocolate Slim Plan De Masă Pentru Sportivi
Rate this post

Dieta paleo plan de masă pentru sportivi este un plan bazat pe Chocolate Slim alimentele care compun dieta Paleolitic, cu câteva modificări minore. Dar mai întâi, ar trebui să acopere ce dieta paleo este despre toate.

În dieta Paleolitic, popular denumit dieta caveman, este un nutriti plan bazat pe o presupusă vechi dieta de plante și animale sălbatice care specia umană consumată în timpul Paleolitic – o perioadă de aproximativ 2,5 milioane de ani, durata care s-a încheiat aproape 10.000 de ani în urmă, odată cu introducerea agriculturii. Pe baza obicei disponibile alimente moderne, moderne paleo dieta constă în principal din carne, pește, legume, fructe, rădăcini, și nuci, și exclude cereale, leguminoase, produse lactate, sare, zahăr rafinat, și uleiuri prelucrate. http://365sanatate.com/chocolate-slim/

Dieta paleo a fost popularizat prima la mijlocul anilor 1970 de către gastroenterolog Walter L. Voegtlin, și a fost promovat și adaptate de către numeroși autori și cercetători în mai multe cărți și reviste academice. Paleolitic nutriție vine de la premisa că oamenii moderni sunt adaptate genetic la dieta strămoșilor lor, și că, din genetica umană nu s-a schimbat de la introducerea agriculturii, că o dietă ideală pentru sănătatea umană și bunăstarea este una care reflectă această rudenie dieta.

 

Paleolitic dieta este un regim alimentar modern, care încearcă să copie dieta de vanatori-culegatori de pre-agricole epoca. Paleo Dieta este format din alimente care pot fi vânate sau pescuite, cum ar fi carne și fructe de mare, și pot fi colectate, cum ar fi ouă, fructe, nuci, semințe și legume, pentru a numi doar câteva. Alimente care trebuie evitate includ cereale cum ar fi grau, porumb si ovaz; uleiurile vegetale și margarina; legume, cum ar fi soia, arahide, linte; sucuri, zahăr și sucuri de fructe; produse lactate; și alimente procesate și conservanți.

Pentru cei mai Chocolate Slim sportivi competitive, cu toate acestea, ei au nevoie să îndoiți ușor regulile de dieta paleo.

chocolate slim in farmacieLa urma urmei, ei sunt introducerea cererile pe trupurile noastre caveman strămoșii nici nu a visat. Mare susținută producția de energie, urmată de nevoia de recuperare rapidă, necesită o anumită latitudine. Latitudine necesare pot fi prezentate în timp ce descrie sportivului 5 etape de a manca ca fiind legate de exercitarea.

Etapa 1: Mananca Inainte de Antrenament: Ne-am dori ca sportivii să mănânce moderat „indice glicemic glucide” cel puțin câteva ore înainte de un efort fizic sau lungi de antrenament sau cursa. Unele grăsimi și proteine pot fi consumate în această masă. Toate produsele alimentare ar trebui să fie scăzut în fibre. Ia de la 200 la 300 de calorii pentru fiecare oră rămasă până exercițiu începe.

Etapa 2: Mananca Timpul Exercitării: Dacă participă în lung sau greu antrenamente și curse, luând în high „indice glicemic glucide” prin lichide este ceea ce ne recomanda. Bauturile pentru sportivi sunt excelente pentru acest lucru. Ceva care va dura mai puțin de o oră este mai bine doar să bea apă. Atunci când se decide cât de mult să consume, de la 200 la 400 de calorii pe oră, este un bun punct de plecare.

Etapa 3: Consumul Imediat După: primele 30 De minute după antrenament și post-cursa este cel mai critic pentru recuperare. Acest lucru ar trebui să fie cea mai mare prioritate la încheierea de activitatea fizică. Ca atare, o recuperare băutură care conține atât carbohidrați și proteine într-o 4-5:1 raport este recomandat. 16 uncii de suc de fructe cu o banana, 3 si 5 linguri de glucoză, aproximativ 3 linguri de pudra de proteine, și 2 lingurițe de sare ar fi ideal.

Etapa 4: Consumul Prelungit de Recuperare Pentru: Pentru câteva ore continua să se concentreze dieta ta pe carbohidrati. Acest lucru ar fi timpul să mănânce non-optimă de alimente, cum ar fi paste, pâine, covrigi, orez, porumb și alte alimente bogate în glucoză.Acest lucru este necesar pentru carbohidrati procesul de recuperare. Stafide, cartofi, cartofi dulci și cartofi ar fi, de asemenea, o alegere bună.

Etapa 5: Consumul pe Termen Lung: ar trebui să se întoarcă pentru a manca o dieta Paleo, concentrându-se pe optimă de alimente pentru a recupera pentru restul zilei.

Dieta paleo este un natural, foarte simplu mod de a manca, care promovează dramatice beneficii de sănătate și pierdere în greutate rezultate va obține de la orice alt regim alimentar, program de pierdere în greutate sau dieta s-ar putea sau nu auzit. În urma aceasta dieta, ai putea obține cele mai bune de sănătate din viața ta, fie în cea mai bună formă din viața ta, și de a experimenta mai multă energie decât oricând înainte!

Cu toate acestea, acest dietetice abordare nu este lipsită de controverse. Unii nutriționiști și antropologi sugerează că acest lucru poate fi o dieta fad. Unii cercetători contestă de fond al sistemului evolutiva. Ei au contestat, de asemenea, anumite Chocolate Slim recomandări dietetice și restricții pe motiv că acestea nu oferă beneficii pentru sănătate și poate, de fapt, prezintă riscuri pentru sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ