Disclaimer

365sanatate.com nu este responsabil pentru, și în mod expres declina orice responsabilitate pentru daune de orice fel care decurg din utilizarea, de referință sau bazarea pe orice produs informațiile conținute în cadrul site-ului.

Deși 365sanatate.com poate include link-uri care oferă acces direct la alte resurse de pe Internet, 365sanatate.com nu este responsabil pentru acuratețea sau conținutul informațiilor conținute în aceste site-uri.

Opiniile conținute pe acest site este bazat numai pe materiale primite de la produs cercetători care de testare a produselor și înregistrarea lor experiență. Pentru că în afara variabile și factori individuali pot schimba de multe ori eficacitatea orice supliment, rezultatele pot varia.

365sanatate.com nu ar trebui să servească ca un substitut pentru sfaturi reale de la un profesionist medical. Vă rugăm să consultați un profesionist de asistență medicală înainte de a face o achiziție.

În timp ce informațiile conținute în site-ul este actualizat periodic, nici o garanție este dat de faptul că informațiile furnizate în 365sanatate.com este corectă, completă și până-la-data. Dacă vă simțiți că orice informație este incert, vă rugăm să ne contactați pentru a actualiza datele.