Distrugerea Goji Cream Colagen este Nr 1 Cauza de Imbatranire a Pielii – ceea Ce Se Poate Face Despre asta?

goji cream in farmacii
Distrugerea Goji Cream Colagen este Nr 1 Cauza de Imbatranire a Pielii – ceea Ce Se Poate Face Despre asta?
Rate this post

Colagen. Toată lumea care este interesat în serios Goji Cream de îngrijire a pielii a auzit de colagen. Și că distrugerea de colagen este unul dintre principalii factori care cauzează deteriorarea pielii noastre, așa cum am vârstă. Este posibil să se facă ceva cu privire la distrugerea de colagen din pielea noastra ca am varsta?

În primul rând, vă permite uita-te la Goji Cream de colagen, și ceea ce face pentru pielea noastră și sănătatea pielii.

Colagenul este o componentă esențială a întregii noastre corpuri, și este, în fapt, o formă de lipici, care vă ajută ne ține împreună. Este componenta principală a ceea ce se numește GojiCream pareri „de țesut conjunctiv” în corpurile noastre.

„De țesut conjunctiv” este tesutul care ajută să ne țină împreună, ca de os și cartilaj, și mai mult. Și colagen reprezintă aproximativ 25% din proteina din tesutul conjunctiv. Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul nostru.

Colagenul este un tesut fibros, care este puternic și elastic, și, împreună cu elastina, este responsabil pentru tragerea împreună. Colagenul este o componentă esențială a pielii, împreună cu elastina, și ajută la promovarea fermitatea și elasticitatea pielii noastre.

Prindeți o bucată de piele și trageți. Să mergem. Dacă ești tânăr și nu că se va fixa la loc. Dacă ești mai în vârstă nu va face acest lucru foarte bine. Acest lucru este rezultat din distrugerea de colagen în corpul nostru, și piele, cu inaintarea in varsta, împreună cu distrugerea de alte substanțe, cum ar fi elastina, precum și.

Există diferite forme de colagen. Există, de fapt, de 28 de forme diferite de colagen descrise de literatura de specialitate.

Distrugerea de colagen si elastina, este un factor important în îmbătrânirea pielii și deteriorarea pielii. Distrugerea de colagen este o parte naturala a imbatranirii, atât de pielea noastră și tot trupul nostru.

Deci, dacă trupurile noastre distruge magazine de colagen si elastina, așa cum am vârstă, putem combate acest distrugerea de colagen pentru a inversa procesul și de a reveni pielea noastra la starea în care era în urmă cu ani?

Dacă te uiți la produse de îngrijire a pielii pe rafturi de magazin local, veți vedea atât de colagen si elastina enumerate în ingredientele de atât de multe de îngrijire a pielii și produsele anti-imbatranire. Aceste produse se adaugă colagen si elastina pentru un singur scop. Pentru a le pune pe etichetă pentru a vinde mai multe produse.

Atât de mulți oameni sunt conștienți de problema de distrugerea de colagen si elastina cu pielea de imbatranire că vor cumpăra produsele anti-imbatranire dacă vor vedea de colagen si elastina enumerate pe etichetă. Dar nu aceste produse de ingrijire a pielii de fapt funcționează?

Ideea este că, prin frecare de un produs de îngrijire a pielii care conțin colagen și elastină în piele colagen si elastina va intra în pielea ta și de a înlocui ceea ce a fost distrus. Problema este, moleculele de colagen si elastina sunt prea mari pentru a penetra pielea, și astfel încât acestea să nu intre. Ele rămân doar la suprafața pielii și nu fac nimic.

Ce mare brand de ingrijire a pielii companii continua pentru a adăuga colagen si elastina pentru produsele lor, dacă acestea nu funcționează? Pentru că oamenii le vor vedea listate pe etichetă și să le cumpere.

Dacă distrugerea de colagen nu pot fi combătute prin adăugarea-l la sticle este ceva ce se poate face despre asta?

goji cream in farmaciiDa, există. Unul extrem de nișă competente de îngrijire a pielii compania a găsit o cale de a face pielea să se regenereze propriul colagen si elastina. Asta depaseste problema că nu vor penetra pielea. Dacă pielea se poate regenera propriul colagen si elastina, atunci problema de distrugere a colagenului cu imbatranire poate fi inversat.

Această companie mică face de fapt cele mai bune lumi de îngrijire a pielii și produsele anti-imbatranire, dar acestea sunt prea mici pentru a concura cap la cap cu branduri mari care petrec mare până la saturație de publicitate TV. Deci, dacă ei nu pot concura cu ei pe publicitatea TV au piață produsele lor un alt mod.

Au pus bugetul lor în cercetare și dezvoltare de produs, și de a face cele mai bune produse de ingrijire a pielii este posibil să se facă. Apoi, ei oferă o garanție de bani înapoi astfel încât oricine, inclusiv tu, pot încerca produsele de îngrijire a pielii fără risc.

Și odată ce oamenii au încercat produsele și a văzut rezultatele pe care le ține intorc pentru mai multe. Așa extrem de mici de ingrijire a pielii compania concurează împotriva băieții mari cu bugete mari.

Deci, dacă sunteți de îmbătrânire și în căutarea pentru o Goji Cream soluție la probleme ale pielii cauzate de distrugerea de colagen în piele, nu este o soluție. Dar nu e pe rafturi de magazin local.

LĂSAȚI UN MESAJ