El Are Xtrasize Blues – Semne De Depresie La Barbati

xtrasize pareri
El Are Xtrasize Blues – Semne De Depresie La Barbati
Rate this post

Societatea noastră a devenit una față-verso în vedere. Ca urmare a ajutat în detrimentul American Xtrasize de sex masculin. Să credem astăzi imagini ar fi să credem că numai chestiuni de mare importanță sunt cele ale femeilor. Eu nu sunt împotriva drepturilor femeilor sau egalitatea între sexe. Eu sunt împotriva societăților noastre pseudo-egalitatea. Care pe nedrept și injust, încearcă să ispășească pentru că este trecut. Neglijența noastră de acoperire echilibrată despre subiecte și probleme au cauzat average Joe să rămână conștienți de grave probleme de sănătate care afectează de el sau de cineva știe. Cum ar fi faptul că mai mult de patru ori mai mulți bărbați decât femei în Statele Unite ale americii se sinucidă.

Cercetările au indicat că sinuciderea este adesea asociat cu Xtrasize depresie.

Depresia este o tulburare a creierului care afecteaza corpul, starea de spirit, gândurile, somnul si obiceiurile alimentare. Pentru că, depresia are un chimică afectează pe creier influențează percepția de sine, care poate duce la tristețe și sentimente de inutilitate și vinovăție. Cineva care suferă de depresie nu poate doar „treci peste” sau „shake it off”. Dacă nu sunt corect tratate depresia poate dura zile, săptămâni și chiar ani. http://365sanatate.com/xtrasize/

Rata alarmantă de sinucidere în rândul bărbaților s-ar putea reflecta faptul că bărbații sunt mai puțin probabil să recunoască semnele de depresie. În focus-grupuri realizate de către Institutul Național de Sănătate Mentală, oamenii au descris propriile simptome de depresie fără să realizeze că au fost deprimat. Depresia este o afecțiune gravă care se afectează 7% dintre bărbați și 12% dintre femei în fiecare an. Deși procentul la bărbați este mai mică decât la femei, unii cercetători întrebarea dacă diferența este cu adevărat mare.

Ei s-au întrebat dacă definiția standard de depresie și teste de diagnostic bazat pe o surprind în mod adecvat starea în oameni. Există dovezi dezvăluind că în timp ce atât bărbații, cât și femeile pot dezvolta standard simptome de depresie, au experienta de multe ori depresie diferit. Oamenii au moduri diferite de a face față cu simptome. Acestea pot fi mai dispuși să recunoască oboseala, iritabilitate, pierderea interesului pentru muncă sau hobby-uri și tulburări de somn, mai degrabă decât sentimente de tristete, inutilitate și vinovăție excesivă. Abuzul de substanțe însoțește adesea de depresie la barbati.

Barbatii de multe ori recurg la droguri și alcool pentru a ajuta amortit ceea ce simt ei. Patrick McCathern, Sergentul, US Air Force a Pensionat, a fost citat ca spunând: „aș bea și mi-ar lua doar amorțită. Am ajuns să încercați pentru a amorti capul meu. Adică, vorbim multe, multe beri pentru a ajunge la acea stare în care ai putea să tacă-ți capul, dar apoi te trezești a doua zi și încă mai e acolo. Pentru că ai de-a face cu ea, nu merge mai departe. Nu e o două ore de film și apoi la sfârșitul merge „Sfârșitul” și apăsați pe. Adică e o douăzeci și patru oră pe zi, film și te gândești că nu există nici un scop. E oribil.”

În afară de droguri și alcool bărbați poate deveni frustrat, descurajat, furios, iritabil și uneori violent. Unii poate se arunca compulsiv în munca lor.

xtrasize pareriAlții pot să se angajeze în comportament nesăbuit prin asumarea excesivă a riscurilor și de a pune ei înșiși în pericol. Mulți oameni sunt în cauză, că, dacă angajatorul lor sau colegii aflat că au văzut un profesionist de sănătate mintală ar avea un impact negativ la locul de muncă.

Ei se tem că, fiind etichetate cu o boală psihică ar costa respectul față de familie și prieteni sau în picioare lor în comunitate. Ca urmare, mulți oameni sunt mai puțin probabil să caute tratament pentru depresie, dar foarte probabil să suferi în tăcere, sau chiar se sinucid. Din păcate trăim într-o societate au fost un grup este încurajată să fie conștienți de cuviincios nevinovat semne care pot indica mai severe condiții.

Să se simtă liber să-și exprime sentimentele lor în numele binelui Xtrasize de sănătate. În timp ce alt grup este făcut să se simtă nesemnificative și condiționați să creadă că o astfel de exprimare a sentimentelor lor este un semn de slabă și inadecvare. Dacă nu există un bărbat în viața ta afișarea oricare dintre aceste semne, să caute sfaturi de la un profesionist. Te-ar putea salva viața lui.

LĂSAȚI UN MESAJ