Este Eco Slim Dieta Dukan În Valoare De Ea? Pro și Contra de Dieta Ridicat de Proteine

eco slim prospect
Este Eco Slim Dieta Dukan În Valoare De Ea? Pro și Contra de Dieta Ridicat de Proteine
Rate this post

Țările de limbă engleză au cunoscut despre Dukan pentru doar peste un an, și în acest an programul de pierdere în greutate a plecat de la puțin cunoscut dieta secret de populare dieta alegere. În acest articol, voi fi în căutarea la argumentele pro și contra ale dietei Dukan.

La Eco Slim avantaje ale Dietei Dukan

  • Nivelul redus de carbohidrati, dieta bogata in proteine este o pierderea in greutate rapid dieta. Mulți oameni raport pierde mai multe kilograme in primele zile. Pierderea in greutate vizibil este realizat foarte repede. Aceasta este o mare motivaționale avantaj. Nu e nimic mai descurajant, atunci când este vorba de diete, acel sentiment ca și săptămâni de muncă grea a realizat nimic, la toate. Pierderea rapidă în greutate este una dintre cele mai importante argumente pro dieta. Cei mai mulți oameni pot dura câteva săptămâni într-o nouă dietă înainte de a cădea. După câteva săptămâni pe Dukan, pierdere în greutate realizat deja este prea mare pentru oameni de a arunca cu ușurință departe în schimb pentru unele junk food.

  • Unul dintre cele mai mizerabile sentimente de o dieta este foamea și pofta de alimente. În mod constant senzatia de foame, care doresc produse alimentare, este obositor. După câteva săptămâni de acest lucru, majoritatea oamenilor crack și se arunca cu capul în zile de beție să își săptămâni de durere. Dieta Dukan este un low dieta foame. Conținutul ridicat de proteine de program înseamnă că cei care tin dieta se simt foarte puțin foame. În fapt, prin a urma dieta Dukan sunt în mod natural de a lua suprima pofta de mancare. Masa mare de proteine te umple mai repede si sa te simti mai plin pentru mai mult timp. Evident, este mai ușor să rămânem la o dieta care nu este în mod constant slăbirea prin foame.

  • O calitate unica de dieta Dukan, după câte știu eu, este că programul funcționează ca un fel de buton de resetare pentru obiceiurile și gusturile. Datorită devreme restricții, Dukan re-melodii-ți atitudinea față de mâncare. Controlul portiilor este în mod natural reset pentru a manca la fel de mult ca ai nevoie pentru a te simți satisfăcut, mai degrabă decât să mănânci la fel de mult ca tine poate. Grași și carbohidrați alimente grele sunt foarte ușor de a mânca în cantități mari. Ambele aceste alimente încuraja supra-alimentatie, alimente grase, de fapt, stimuleaza pofta de mancare, permițându-vă să mănânce mai mult. Masa mare de proteine te umple mult mai rapid și, ca rezultat veți mânca mai puțin.

O a doua ajustare la obiceiurile tale alimentare este că Dukan reintroduce (sau pentru unii, pur și simplu introduce) o apreciere de fructe și legume. Gusturi, pofte alimentare și palete sunt revizuiți astfel încât legume proaspete gust minunat si sunt un bun venit parte de orice masă. Fructul este așteptată cu nerăbdare. Rezultatul final este că un regim alimentar echilibrat și sănătos este dorit și s-a bucurat mai degrabă ca ceva care este considerat ideal, dar de neatins.

  • Nu există nici o numărare de calorii sau alimente o greutate pe dieta Dukan. Din cele 100 de alimente permise, puteți mânca la fel de mult, după cum doriți. Pur și simplu mânca atunci când doriți și cât de mult doriți. Unii oameni sunt în mod natural sceptici când au auzit aceste afirmații. Cum poți să mănânci cât vrei tu și încă pierde in greutate? Ei bine, răspunsul este în propoziție – puteți mânca la fel de mult, după cum doriți. Acest lucru nu este la fel ca a manca la fel de mult ca tine fizic poate lucrurile în interiorul tău! Ca urmare a satisface natura de mare de proteine mese, oamenii se simt fuller mai repede. Sentimentul de satisfacție, că am mâncat la fel de mult cum doriți cu adevărat să, vorba despre mult mai repede asta cu anterioare de mese. Rezultatul fiind că poți cu adevărat să mănânce la fel de mult cum doriți și încă pierde in greutate.

Dieta Dukan se bazeaza pe principii nutritive. În timp ce dieta este nou în țările vorbitoare de limba engleză a fost în jur de zeci de ani. Spre deosebire de alte diete moft, dieta Dukan este dovedit ca un sănătos și responsabil metodă de pierdere în greutate.

Contra dieta Dukan

  • eco slim prospectUnii adepți Dukan raport că apetitul lor poate dispărea complet. Asta este, se duc dintr-o nevoie incontrolabila de a manca alimente foarte mica dorinta de a manca. Asta nu e o teama sau refuzul de a mânca, mănâncă mesele lor, normal, dar fără o dorință puternică de a mânca. Câțiva oameni în această situație, în timp ce apreciind că pierderea în greutate a devenit foarte ușor, într-adevăr, dor de nerăbdare și bucurie de a manca tot ce vor. Odată ce faza de pierdere în greutate dieta Dukan este de peste, și mai multe alimente care sunt introduse, fostul dorinta de alimente se întoarce, dar nu ca pe o nevoie compulsivă de a lucruri și lucruri până când nu poți mânca mai mult.

  • Dieta Dukan este dificil să urmeze fără o pregătire prealabilă. Este dificil, desi nu imposibil, de a găsi hrană adecvată, atunci când afară și despre. Fără a face sigur că nu ajungi în această situație, puteți găsi, de asemenea, tine la domiciliu de o seara cu nici o hrană adecvată în casă. Alegerea este de a merge la culcare foame sau să alunece din dieta ta și să mănânce ceva ce nu ar trebui.

  • Dacă sunteți pe un buget, acesta poate fi ușor să-și petreacă o mulțime de bani de dieta Dukan alimente prietenos. Pește proaspăt, scump bucăți de carne, legume organice, toate adăugate și cumpărături săptămânal lege poate arata formidabil. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie să fie cazul. O planificare atentă și inteligentă de cumpărături vă va permite să urmeze Dukan și să păstreze la un buget modest.

Concluzie

Este ușor pentru a vedea de ce atât de mulți oameni sunt de cotitură pentru Dukan dieta pentru pierderea în greutate soluție. Pentru majoritatea oamenilor avantajele depășesc dezavantajele și experiența de dieta Dukan este mult mai plăcută și plină de satisfacții decât aceea de diete anterioare. De fapt, multe din cele negative pot fi eliminate sau evitate, cu doar un pic de gândire atentă și pregătirea.

Dacă nu sunteți sigur dacă dieta Dukan este alegerea potrivita pentru tine, atunci puteți oricând să faceți o încercare. Încercați să-l pentru o săptămână. Dacă sunteți mulțumit cu Eco Slim rezultatele pe care le puteți păstra pe merge.

LĂSAȚI UN MESAJ