Goji Dieta Cu Supa De Varza – O Modalitate Rapidă De A Pierde In Greutate

goji proprietati
Goji Dieta Cu Supa De Varza – O Modalitate Rapidă De A Pierde In Greutate
Rate this post

În epoca de greutate constiinta, dieta cu supa de varza este o metodă de a pierde in greutate rapid pentru termen scurt. Originea acestui Goji concept nu este exact cunoscută, dar a devenit popular din 1980. Este o șapte zile dieta planul și pretinde pentru a reduce greutatea de la fel de mult ca 10 de lire sterline (4,5 Kg de Grame) în termen de o săptămână. Acesta este dat multe nume, cum ar fi „Dieta Sacred Heart”,” Militar cu Supa de Varza”,” TJ Miracol Dieta cu Supa” etc.

Goji Conceptul de Dieta cu Supa de Varza:

goji proprietati

Principiul de bază al acestui plan de dieta este că acesta reduce aportul de calorii cu pana la 50% din necesarul zilnic și alimente permise a fi consumate sunt bogate in Goji fibre. Vă este permis să aibă cât mai mult de supa de varza la fel de mult vrei însoțită de unele alte produse alimentare și 6-8 pahare de apa.

Reteta de supa de varza este prezentată mai jos;

Ingrediente:

 1. 6 Cepe Mari Verzi
 2. 2 Ardei Verzi
 3. 1-2 Cutii De Rosii Cubulete
 4. 1 Buchet De Telina
 5. 1 Pachet Lipton Supa De Ceapa Se Amesteca
 6. 1-2 Cuburi de Lingouri (opțional)
 7. 1 Varză

Metoda: se Fierb cubulete de legume în apă rapid, timp de 10 minute și apoi lăsați-l să se fierbe până când legumele sunt fragede. Se condimentează cu sare, piper, patrunjel sau orice aroma iti place. Acest lucru face ca aproximativ 24 cani de supa.

Planuri De Dieta:

1) Prima Zi: Pentru prima zi ai voie sa mananci fructe. Mânca toate fructele care vă plac, cu excepția bananelor. Mananca numai supa si fructe. Puteți bea ceai neindulcit, suc de afine si apa.

2) a Doua Zi: a Doua zi este zi de legume. Mananca legume fierte si prime până când sunt pline. Prefera legume cu frunze și stai departe de mazăre, fasole și porumb.

3) a Treia Zi: de-a Treia zi se amesteca de prima și a doua zi. Puteți mânca fructe și legume cu supa, dar nu s-au copt cartofii.

4) a Patra Zi: Mananca pana la 8 banane și la fel de mult lapte degresat, după cum puteți. Această zi ar trebui să-și îndeplinească dorința dumneavoastră de a fi dulce.

5) a Cincea Zi: Aceasta este carne de vită și roșii zi. Puteți mânca zece la douăzeci de grame de carne de vită și de sase rosii proaspete. Carne de vită poate fi înlocuită cu fript sau la cuptor piept de pui fără piele. Carne de vită, de asemenea, poate fi înlocuit cu pește fript, dar din carne de vită două zile doar o carne de vită zi pot fi făcute zi de pește. Tu ar trebui să aibă supă cel puțin o dată pe zi în a cincea zi și să bea 6-8 pahare de apă pentru a spăla acidul uric din organism.

6) a Șasea Zi: Acest lucru este de carne de Vită și Legume pe zi. Puteți umple stomacul cu carne de vită și legume cu frunze verzi în această zi. Puteți avea chiar și 2-3 fripturi. Mânca supă cel puțin o dată. Stai departe de cartofi la cuptor.

7) a Șaptea Zi: a șaptea zi de meniu este orez brun, suc de fructe neindulcit si legume. Din nou ar trebui să mănânce supă de varză, cel puțin o dată.

Fapt Important despre acest plan de dieta:

Acest plan de dieta este de numai 7 zile și reimplementare nu este permisă înainte de a lua o pauză de 15 zile. Esențial decalaj de 15 zile între două de 7 zile cu supa de varza planul este de a îndeplini nutrienți cerința de corpul tau ca acest plan nu este având în nutriție.

Pro:

Acest plan de dieta oferă rezultatul foarte rapid, așa că atrage oameni și bun pentru a face un început. În general, oamenii nu începe orice moderată program de pierdere în greutate din cauza lungimii sale de durata. Se dezvoltă moralul pentru a pierde în greutate și îi motivează pentru a încerca pentru o lungă perioadă de timp pentru a începe orice program pe termen lung.

Contra:

 • Acest Plan de Dieta nu este pentru efect pe termen lung.
 • Acest lucru nu ia în considerare zilnic necesarul de elemente nutritive al organismului nostru. Pur și simplu neglijează necesitatea de proteine în dieta noastră zilnică.
 • Acesta permite un nivel ridicat de sodiu alimentar.
 • Cei mai mulți oameni devin saturat de gustul de supa în două-trei zile. Cu toate acestea, unele picante si gustoase variante sunt oferite.
 • Oamenii adoptarea acestui plan se plâng de slăbiciune și cap de lumină ness timpul le pună în aplicare Goji dieta.

LĂSAȚI UN MESAJ