Lotiuni Hidratante Și Hidratare Psorilax Produse Pentru Pielea Uscata

Psorilax
Lotiuni Hidratante Și Hidratare Psorilax Produse Pentru Pielea Uscata
Rate this post

Dacă pielea ta este uscată, atunci știți cât de enervant si incomod se poate simți. Puteți vedea de fapt Psorilax fulgi de piele, cum ar fi matreata, acumularea și cădea atunci când ștergeți un prosop uscat deasupra. Pielea ta (sau patch-uri de ea) va fi de culoare roșie. Veți găsi te scarpini mai mult și mai mult, deoarece pielea uscata este senzația de mâncărime.

Acest lucru este doar cum Psorilax organismul reactioneaza la pielea uscata.

PsorilaxUscat pielea de pe fata ta este pur si simplu jenant. Nu numai că va fi însoțită de mâncărime și roșu, dar ridurile se va dezvolta mult mai repede de pe piele, care este uscat.

Pielea lui dușmani, cei care cauza și agrava uscăciunea, în primul rând, excesul de căldură care suge ta de hidratare a pielii. Cred dușuri cu apă caldă, soare, aer uscat, sapunuri dure și alte umiditate-wicking medii și Psorilax produse.

Un alt inamic este procesul natural de imbatranire. Cum ajungem pe la de ani, pielea noastra uleiurile naturale se epuizează. La revedere umiditate bună și uscăciune. Glandele sebacee opri trimiterea suficient de umiditate pentru a lubrifia pielea după o anumită perioadă de timp. De asemenea, lucrează împotriva pielea ta poate fi dieta ta. O lipsa de cantități adecvate de Vitamine a și B pot adăuga pentru pielea uscata condiții. Ți fond genetic poate predispune la a fi nevoie pielii uscate si a ridurilor timpurii. Unele afectiuni ale pielii cum ar fi eczeme, dermatite, psoriazis sau seboree înseamnă piele uscată.

Pielea ta poate fi, de asemenea, uscat din cauza unei probleme cu tiroida, diabet sau alte boli grave, astfel încât acesta poate fi în valoare de o excursie la medic în cazul în care pielea uscata este deosebit de intens. Acesta poate fi, de asemenea, din cauza medicamentelor pe care le luați, cum ar fi antihistaminice sau diuretice. În timp ce acestea sunt utile medicamente, acestea pot fi dușmani de pielea ta.

Deci, cine sau ce sunt prietenii pentru a-ți pielea uscata?

Ceea ce poate ajuta la atenuarea starea dumneavoastră și a opri linii, riduri si iritatii? Răspunsul simplu este lotiuni hidratante. Mai complexe răspunsul constă în produse hidratante care sunt cele mai bune pentru pielea ta.

Hidratare de îngrijire a pielii produse sunt cele mai bune prietene pielea uscata poate avea. Pielea uscata este o pierdere de umiditate. Ai nevoie pentru a reface umiditate pierdut și păstrați-l în. Vrei o hidratare a pielii produs care va pătrunde profund și de a ajuta pielea sa se simta buna, de lux și ușurat toate la o dată. Nu mai exfoliere, nu mai roșeață, și nu mai mâncărime vor fi principalele tale obiective. Un minunat obiectiv secundar ca rezultat al hidratare a pielii va fi o reducere a ridurilor!

Există unele lotiuni hidratante disponibile astăzi.

Cu toate acestea, pe cele care funcționează cel mai bine pentru pielea ta, fără a fi dure sunt lotiuni hidratante care contin ingrediente naturale. Uita-te pentru produse hidratante care contin botanică pe baza de uleiuri, cum ar fi uleiurile de avocado, de migdale, de jojoba și soia. De asemenea, de căutare pentru hidratare creme de îngrijire a pielii care s-au adăugat vitamine și acizi grași omega 3 pentru a reface umiditate. Există câteva uleiuri naturale care sunt bogate în acizi grași. Ageless Derma este o companie care face organici lotiuni hidratante de această natură.

Chiar înainte de a porni la lotiuni hidratante, totuși, cred că despre curățare utilizați pe pielea ta. Dacă utilizați săpunuri care a lipsi pielea de uleiurile naturale, trebuie să apeleze la un mai mult de hidratare a pielii demachiant. Din nou, uita-te pentru ulei de migdale în hidratarea pielii demachiant. Uleiul de migdale este extrem de bogat în acizi grași, în special oleic și linoleic acizi grași. Aceștia sunt acizi grași esențiali că pielea dumneavoastră necesită pentru a realiza că full, aspect tineresc. Ca acizii grasi esentiali sunt epuizate cu varsta, membranele celulare ale pielii sunt afectate. Pielea devine mai subtire si mai uscata. Ulei de migdale va umezi pielea, proteja uleiurile de a scăpa, și să-l simt netedă și cu aer condiționat. Creați un nou bariera de hidratare a pielii cu ajutorul ulei de migdale. Uleiul de migdale într-o calitate de hidratare de îngrijire a pielii demachiant va face produsul aluneca de pe pielea ta. Nu mai există sentimentul de lux decât atât. Și mirosul de migdale este foarte plăcut!

Un alt lucru să se gândească atunci când căutați-vă de uscat Psorilax pielii demachiant este de a verifica pH-ul demachiant. Optim ar fi un pH de aproximativ 8.5. Ceva mai acid-ar face pielea mai predispus la uscare.

LĂSAȚI UN MESAJ