Naturale de Ingrijire a Fetei – Natura Psorilax Moduri de a avea grijă de Pielea Ta

psorilaxCa un aromatherapist sunt pasionat naturale Psorilax produse de îngrijire facială. Ingrediente din produsele cosmetice vom aplica sunt absorbite în corpurile noastre și consider că este foarte important ca acestea sunt naturale, ca în cazul în care acestea sunt consumate. Dar există și alte moduri de a avea grijă de pielea noastra in mod natural, unele dintre ele mult mai important decât ceea ce am pus pe ea. Aici sunt unele dintre cele mai importante lucruri ce trebuie să știți despre îngrijirea feței.

În primul rând, de apă. Desigur, este puțin probabil ca acest lucru este o veste pentru tine, suntem aparent bombardat de nutritionisti, medici si terapeuti de frumusete ne spune acest lucru. Încă este una dintre cele mai comune probleme am venit peste. Deshidratarea provoacă Psorilax liniile fine si previne optimă de curățare și de nutriție a celulelor. Nu-ți uita opt pahare!

Dieta, la fel cum era de așteptat, este Psorilax extrem de important.

Acest lucru este în cazul în care zicala “esti ceea ce mananci” este în probe. Nu este numai junk food cauzează o problemă aici, deși, diete scăzut de grăsime, care au fost extrem de la modă începând cu anii optzeci, poate duce la uscarea pielii.

Exercițiu, poate mai puțin evident este important pentru pielea noastra. Exercițiu devine nostru de pompare de sânge în jurul corpului, luând cu el nutrienți, baie celule și eliminarea deșeurilor, care poate duce la un ten mat. Acesta este adevăratul câștigător pentru o strălucire sănătoasă.

Produsele naturale sunt, desigur, de asemenea, important. Este din ce în ce mai evident că artificiale produse alimentare, cum ar fi coloranți, conservanți și îndulcitori nu sunt bune pentru sănătatea noastră. După cum am spus deja, ingredientele din produsele pe care le-am pus pe pielea noastră poate fi, de asemenea, absorbit în corpul nostru. Mi se pare că pune ingrediente artificiale pe fata noastra este probabil să fie la fel de prost sfătuit. Și mai multe și mai mari de îngrijire a pielii producătorii par să fie de acord, deoarece acestea sunt investigare extracte de plante și adăugarea naturale anti-oxidanti, cum ar fi verde și ceai alb pentru produsele lor.

Protejarea pielii de la soare a fost bine documentat și axioma “alunecare, palmă, lături” este familiar pentru majoritatea dintre noi. Soarele creează radicali liberi, care sunt în curs de îmbătrânire, dar mai rău încă mai pot fi responsabile pentru cauzarea cancerului de piele. Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să acoperim. Aceasta este alunecare, ca în alunecare pe un T-shirt. Acest lucru nu va ajuta pielea fetei, dar va proteja decolteu. Apoi, palmă…. pe o pălărie. Acest lucru va proteja fața și gâtul, care sunt cele mai delicate zone ale pielii, și cele mai predispuse la linii. În al treilea rând, crema de soare va ajuta la protejarea pielii expuse. Cantitatea de timp se va proteja pentru ca poate fi rezolvat folosind SPF. Unele creme hidratante va include Spf, deși acestea sunt rareori mai mare de 15, care vă va ajuta, în general, dar în lumina puternică a soarelui pe un ecran solar total este recomandabil.

Un alt mod de a ne proteja pielea de la soare, care este mai puțin bine-cunoscut este prin consumul anumitor alimente. Anti-oxidant alimente sunt în mod evident utile pentru combaterea radicalilor liberi. Omniprezente omega-3 acid gras este, de asemenea, o mare pentru a proteja împotriva arsurilor solare, deoarece sunt alimente bogate în carotenoizi și licopen, cum ar fi roșii.

Anumite substanțe sunt deosebit de dăunătoare pentru piele. Alcoolul și cofeina sunt deshidratarea și așa este, în general, a sugerat că acestea sunt limitate. Cantitatea de cofeina din cafea nu este probabil să fie extrem de dăunătoare, dar cele mai multe dintre noi va fi observat că noi nu arătăm cât mai bine, după o noapte înainte!

Zahărul este un dușman mai mare decât ați putea crede. O mulțime de oameni cred provoacă pete dar dacă aceasta este sau nu adevărat (juriul este încă pe asta) are o mult mai rău efect. Zahăr atacuri de colagen si elastina, fibre care alcătuiesc structura pielii, și, prin urmare, pot cauza riduri.

Cum era de așteptat, fumatul este rău pentru pielea noastra. Este foarte uscarea și astfel promovează ridurile, în special în jurul gurii, oferindu-se că “câinele de jos” aspectul. Precum și introducerea unui baraj de toxine în organism, dintre care unele sunt recunoscute cancerigeni (cauzatoare de cancer) se epuizeaza magazinele noastre de vitamina C, care, de obicei, lupta impotriva radicalilor liberi. În plus, se reduce alimentarea cu sânge a Psorilax celulele pielii, astfel încât acestea sunt mai puțin eficient alimentat cu oxigen și substanțe nutritive și deșeuri de produse rămân a da un aspect mat.

LEAVE A REPLY