Opțiuni naturale Pot Stimula Nivelurile de Testosteron la Bărbații în Vârstă, Îmbunătățirea Xtrasize performantele Sexuale

xtrasize pret
Opțiuni naturale Pot Stimula Nivelurile de Testosteron la Bărbații în Vârstă, Îmbunătățirea Xtrasize performantele Sexuale
Rate this post

Testosteronul, principalul hormon sexual masculin, este „” principala substanta responsabila pentru o Xtrasize sex sanatos in ambele barbati si femei. În timpul unui om de tineret, niveluri scăzute de estrogen, un primar, hormonul sexual feminin, sunt necesare pentru a opri puternic, stimularea celulelor efecte de testosteron. Ca un om de vârstă, totuși, un dezechilibru apare adesea între aceste două hormoni sexuali, care pot face ravagii pe un bărbat mai în vârstă viata sexuala.

Dacă nivelurile scăzute de Xtrasize testosteron sunt detectate, terapia de substitutie hormonala folosind injectii, creme sau plasturi poate rezolva libidoului de sex masculin probleme destul de ușor. Dar, dacă un om produce o multime de testosteron, această opțiune poate lucra doar pentru un pic în timp ce cel mai bun. Mulți oameni pot avea cantități sănătoase de testosteron în sistemul lor, dar este posibil să nu fie disponibile în formă liberă pentru a stimula celulele receptorilor site-uri pe tot corpul.

În ambele cazuri, oamenii vor avea nevoie de unele minore Xtrasize intervenție pentru a ajuta în mod corespunzător restabili echilibrul hormonal normal.

În interiorul corpului sunt multe diferite site-uri receptorilor celulelor localizate în creier, mușchi, nervi, și mai ales în jurul regiunii pelviene. Aceasta este comun pentru bărbați, cu vârsta de peste 50 de serios estrogen suprasarcină problema care interfereaza cu unitatea lor de sex. Există două motive principale de ce acest lucru se poate intampla.

Un exces de estrogen ar putea fi creșterea producției de o substanță cunoscută sub numele de ‘sex hormone binding globuline (SHBG) in sange. Acest proces face gratuit sub forma de testosteron inactive și în imposibilitatea de a se lega la site-uri receptorilor celulelor. Amintiți-vă, în scopul de testosteron pentru a fi benefic pentru toate funcțiile corpului, acesta trebuie să fie în nelegat de stat pentru a ajuta la construirea masei musculare, crea noi celule roșii din sânge, să consolideze densitatea oaselor, și să mențină funcționarea sexuală normală.

Al doilea mecanism prin care cantități excesive de estrogen pot cauza probleme, este atunci când testosteronul este convertit in estrogen într-un proces enzimatic numit ‘aromatizare’. Unii oameni chiar se va afișa simptome de a avea un nivel scazut de testosteron, prin dezvoltarea corpului feminin caracteristici, cum ar fi marirea sanilor. Alte simptome includ oboseala cronica, lipsa de motivație sau dorinta, tulburări de memorie și concentrare, depresie, și incapacitatea de a sexual efectua.

Un număr de naturale, pe bază de plante opțiuni au fost prezentate pentru a elibera existente testosteron, în timp ce suprimarea excesivă de estrogen. Aceste metode pot fi mai de dorit pentru o mulțime de oameni care sunt sanatosi, dar sunt, în principal, suferă de o lipsă de dorință sau de anxietate asociate cu probleme de performanță.

Extracte din plante cum ar fi floarea pasiunii, ‘crizina’ (o bioflavonoide care pot fi, de asemenea, extrase din diverse alte plante) a arătat rezultate promițătoare în a fi capabil de a inhiba arometase procesul de conversie. Ca crizina este slab absorbit în sânge, unele persoane nu au avut sexuale ” wow ” au fost în speranța pentru. Nu este la fel de succes pe cont propriu, ca atunci când este combinat cu piperina’. Piperina este principala substanță care se găsește în fructe de piper negru, și îmbunătățește absorbția nutrienților. Dar, crizina este cel mai util în reducerea anxietății asociate cu o experiență sexuală rău.

Radacina de urzica este o altă opțiune pe bază de plante care pot ajuta la mentinerea testosteron de la atașarea la globuline proteine in sange. Constituenți găsit în extract de radacina de urzica se leagă de SHGB proteine în loc de testosteron. Un alt adăugat beneficii de sănătate de a lua radacina de urzica, este că acesta a fost demonstrat de mai mulți ani pentru a ajuta la reducerea extindere de prostata glanda.

Potrivit Dr. F. Batmanghelidj, M. D., fondator al ‘cura de apă’, nu subestima puterea de adecvat de hidratare al organismului.

xtrasize pretExistă o concurență pentru a obține suficient de apă în dieta de zi cu zi, și ne înconjoară în formă de ceaiuri, sucuri, sucuri și cafea. Nici unul dintre aceste fluide conta față de consumul de apă, și cei mai mulți oameni cred eronat că sunt obtinerea suficient de apă, atunci când le beau.

Dr. B se remarcă, în celebra sa carte, ‘Corpului de Multe Strigăte De Apă‘, „condiție prealabilă pentru o viata sexuala satisfacatoare si mai mult-decât-adecvate libidoul va fi în loc atunci când unul sau două pahare se bea înainte de eveniment. Apa va ajuta la realizarea unui aspect mai ferm și susținut de erecție”. Simplu și informații importante, da? Cei mai mulți oameni să aibă grijă să-l pună în aplicare? Nr.

Solutii nutritionale nu sunt limitate la, dar cu siguranță nu includ obtinerea suficient de omega-3 acizi grasi esentiali, zinc (un important masculin minerale), protecție antioxidantă (proaspete, alimente vegetale crude) în mod regulat. Omega-3 este un alt nutrient care ajută la reducerea riscului de a dezvolta o glanda prostatei.

Țineți minte că un medicament baza de prescriptie medicala poate temporar luciu peste detalii superficiale de o performanță sexuală problema, dar nu se poate face pentru deficite nutriționale sau un complex emoțional care ar putea fi cauza principala a problemei, pentru a începe cu.

Un cuvânt de precauție, este recomandat pentru cei care au deja existente prostata cancer, pentru a evita utilizarea de testosteron stimularea suplimente nutritive. Creșterea testosteron de opțiuni nutriționale la subiecții sănătoși, cu toate acestea, nu crește riscul de a dezvolta cancer de prostata.

Cu un pic de Xtrasize anchetă și de a studia din partea ta, ai putea fi capabil de a restabili cu ușurință un aspect foarte important din viata ta. Principalul motiv pentru care suntem aici, este de a iubi și a fi iubit fără o fărâmă de îndoială sau de teamă.

LĂSAȚI UN MESAJ