Pierderea in greutate – Foame de Răspuns și de Ce Contează

Ce e cel mai standard de tehnica de pierdere în greutate care oamenii încearcă?

Ei merg pe o dieta, nu?

De fapt, atunci când majoritatea oamenilor cred despre pierderea în greutate, care este primul cuvânt care vă vine în minte. Am verificat doar un instrument de cuvinte cheie care nu au acces la, și un cuplu de luni în urmă, pe un motor de căutare, au fost 30,400,000 cautari pentru cuvantul “dieta” singur…sa nu mai vorbim de toate celelalte combinații posibile care au inclus acest cuvânt. Compara asta, apropo, la numărul de căutări pentru doar sintagma “pierderea în greutate”…16,600,000.

Aproape de două ori mai mulți oameni s-a dus direct pentru cuvântul “dieta” decât a început cu un pic de cercetare pe “pierderea în greutate”.

Desigur, nu puteți merge printr-un supermarket, fără să vadă tot felul de reviste cu aceasta dieta sau dieta, și, uneori, se pare că fiecare celebritate este promovarea dieta de alegerea lui sau a ei.

E o prostie, și, de fapt, un pic trist, când îți dai seama că a merge pe o dieta este una dintre cele mai puțin eficiente și mai eficiente modalități de a pierde in greutate!

Vezi tu, totul e pentru un mic factor construit în corpul uman…foame de răspuns.

Dacă crezi în creație sau evoluție, fapt este că trupurile noastre sunt proiectate și echipate pentru a face anumite lucruri. Aerul respirat, alimente mâncate, hormoni eliberați în sânge, ne sperie, ne entuziasmează, ne-am plictisi.

Atunci când se întâmplă anumite lucruri, corpurile noastre au anumite răspunsuri, și foame de răspuns este una dintre acestea.

Ca Tom Venuto spune în excelenta sa carte, Burn Fat, Feed the Muscle “corpul Tau nu poate face diferența între dieta și foame”.

Vizualizarea alimentare prin lentila de timpurile moderne, când cei mai mulți oameni au acces la o multime de produse alimentare și o mulțime de acesta, care nu este bun pentru noi. Cu toate acestea, cu milenii în urmă, corpurile noastre nu știu când următoarea masă a fost de gând să ajung, așa că au învățat câteva trucuri pentru supraviețuire în timpul slabă perioade.

Unul dintre aceste trucuri este foame răspuns.

E foarte simplu. Dacă te-ai tăiat la aportul de calorii prea drastic, ca cele mai multe diete vrei să faci, corpul acționează ca în cazul în care nu știu de unde își ia următoarea masă. În scopul de a ajuta-l supraviețui, acesta încetinește viteza cu care procesele de calorii, astfel încât se poate face disponibile energie dura mai mult.

Ce înseamnă acest lucru este că, în timp ce puteți pierde în greutate în primul rând pe o dieta, după o în timp ce pierderea in greutate încetinește și se oprește.

Ei bine, ce e rău în asta? Dacă ați pierdut in greutate ai vrut sa scapi de atunci au fost de succes, nu?

Dacă asta se întâmplă, bine.

Cu toate acestea, cât de mulți oameni stii care stau pe o dieta pentru tot restul vieții lor?

În primul rând, mulți oameni doresc să piardă în greutate mult mai mult decât își pot pierde într-un mod sănătos pe o perioadă de timp de dieta. Sigur, există și cazuri extreme de oameni pierde o mulțime de greutate prin foame, dar asta e ceea ce vrei pentru tine?

Poate că, totuși, ceea ce este mai rău este ceea ce se întâmplă atunci când vă opriți special dieta.

Pur și simplu, corpul tău a învățat să facă tot ce este nevoie pentru a face cu mai putine calorii.

Când veți reveni la vechile obiceiuri alimentare și stilul de viață, care a fost de luare excesul de greutate, în primul rând, chiar mai multe calorii va fi transformat în grăsime decât înainte. Oamenii care merg pe un hardcore dieta pentru o lungă perioadă de timp de multe ori nu numai înapoi kilogramele au pierdut în timp ce cu privire la dieta, dar câștiga în greutate chiar mai mult.  Acest lucru este cunoscut sub numele de dieta yo-yo. De multe ori, se va încerca apoi la fel de dieta din nou, sau un alt regim alimentar…care le va avea, mai devreme sau mai târziu renunta.

Din fericire, cred, cei mai mulți oameni să renunțe înainte de a ajunge la punctul în cazul în care foame răspuns în lovituri, dar atunci ei se confruntă cu faptul că nu au reușit. Apoi, ei au de multe ori să încerce din nou, doar pentru a experimenta un alt eșec. În cele din urmă, mulți decid că nu există nici o modalitate de a pierde in greutate, sau incearca la mai multe metode extreme…multe dintre care, de asemenea, sunt sortite eșecului.

Acolo sunt sigure și eficiente modalități de a eluda foame răspuns, pierde în greutate într-un mod sănătos. Cele mai multe dintre acestea face uz de o combinație de exerciții și nutriție ca sunt prezentate în lucrări, cum ar fi Tom Venuto, “Arde Grasimi Alimentare Mușchi”, și altele.