Prostata Și Alte Titan Gel Probleme De Sănătate Pentru Bărbați

titan gel
Prostata Și Alte Titan Gel Probleme De Sănătate Pentru Bărbați
Rate this post

Prostata este o glanda din sistemul reproductiv masculin chiar sub vezica urinara. Acesta înconjoară o parte a uretrei, canalul care goleste vezica urinara, și produce un lichid care face parte din Titan Gel material seminal. Se estimează că mai mult de 234000 de oameni în Statele Unite va fi diagnosticat cu cancer de prostată în acest an. Unul din 20 de oameni vor muri de cancer de prostata. Cu aceste numere, este imperios necesar să știi ce poți face pentru a preveni deveni o statistica.

Ce Titan Gel Măsuri Pot Fi Luate Pentru A Se Asigura Sănătatea Prostatei?

titan gelBarbatii care au o dieta care este bogat în carne roșie, cu puțin sau deloc fructe și legume sunt la un risc mai mare pentru cancerul de prostata. Stimulente cum ar fi cofeina, cafea si ciocolata sunt, de asemenea, rău pentru prostata. http://365sanatate.com/titan-gel/

Nu ignora nevoia de a urina. Mai mult vă țineți toxine in vezica urinara, cu atât mai mult aceste toxine vor fi în contact cu prostata.

Apă potabilă purificată este, de asemenea, foarte important ca deshidratarea subliniază prostata. De asemenea, este benefic pentru bărbații care au probleme de reproducere.

Exercitarea de prostata prin contact sexual frecvent este benefic în menținerea prostatei de a deveni stagnantă.

Colon cleansing precum și vezicii urinare de curățare este, de asemenea, foarte benefic pentru menținerea sănătății prostatei.

Regulat examenele de prostată se recomandă după vârsta de 40 de ani sau chiar mai tineri.

De asemenea, este recomandat să aveți PSA (Prostatic Specific Antigen) verificat nivelul, care poate fi luat din sânge. Nivelul de PSA sunt o indicație a stării de sănătate a prostatei. Este mai mic numărul, cu atât este mai bine. Zero fiind, desigur, cel mai bun număr de a avea. Un număr mai mare poate indica extindere de prostată.

Remedii Naturale Care Sunt Benefice Pentru Sanatatea Prostatei

Saw Palmetto este o planta care este foarte eficace în ameliorarea probleme ale vezicii urinare. De asemenea, este eficient in reducerea inflamatiilor si spasmelor la nivelul prostatei. Saw Palmetto inhiba, de asemenea, dihidrotestosteron, care face ca celulele din prostata sa se multiplice excesiv.

Ulei de Semințe de in, a remarcat inca din 1941 pentru beneficiile sale pentru a prostatei, de asemenea, îmbunătățește fertilitatea precum și libidoului. De asemenea, crește nivelul de energie.

Zincul este foarte important pentru sanatatea prostatei și în menținerea sănătății prostatei forma. Suplimentarea este recomandat ca de la 10 la 15 mg. de zinc este pierdut în timpul fiecare ejaculare.

Rădăcină roșu, găsit în Lymphomax, este util în ameliorarea prostata disconfort.

Sunshine naturii Bărbați Formula este un excelent supliment de zi cu zi pentru a îmbunătăți și de a proteja sănătatea prostatei.

Gingko Biloba creste fluxul de sange la prostata si penis.

Uva Ursi, împreună cu cantități mari de Vitamina C este, de asemenea, benefic pentru sanatatea prostatei, deoarece este un excelent biliare detoxifiant.

Xenoestrogeni

Xenoestrogeni sunt făcute de estrogeni care pot fi găsite în produsele alimentare de-produse, plastic, pesticide, uz casnic, produse de curățare, haine și produse farmaceutice, precum și multe alte surse. Aceste xenoestrogeni avea un efect negativ asupra sănătății bărbaților de a provoca un exces de estrogen din organism. Studii recente au demonstrat un 600% crestere de cancer de sân la bărbați, cât și o scădere a fertilității masculine din cauza expunerii la xenoestrogeni. Osteoporoza este, de asemenea, un motiv de îngrijorare pentru oameni din cauza estrogen dominare.

O altă problemă de sănătate pentru oamenii din cauza un exces de estrogen din organism este de Hiperplazie Benigna de Prostata sau HBP. HBP este definită ca o creștere anormală în dimensiune a prostatei și a fost de obicei văzut în de vârstă mijlocie la bărbații în vârstă. Astăzi, din cauza expunerii la xenoestrogeni, HBP este de a fi găsit în oameni în 20 de ani și chiar bărbați în adolescență lor.

Ca prostata creste mai mare, o presiune asupra vezicii urinare și uretrei, provocând simptome, cum ar fi urinare frecventă, urinare ezitare si rezistenta, care pot duce la infectii ale tractului urinar.

Moduri Naturale Pentru A Combate Xenoestrogeni

În primul rând, limita de expunere cât mai mult posibil prin evitarea produselor care conțin xenoestrogeni.

Folosind DHEA-M, un excelent supliment nutritiv din Sunshine Naturii, ajută pentru a echilibra dominația de estrogen la bărbați. Este, de asemenea, un produs de mare pentru bărbații mai în vârstă, care sunt lipsit de virilitate și vitalitate. De asemenea, ajută cu depresie.

Utilizând o doză mică de progesteron natural crema, cum ar fi Pro-G-Yam 5 mg este, de asemenea, eficiente. Barbatii care au un piept care devine „san-ca” din cauza la dominația de estrogen pot beneficia de ajutorul de progesteron natural.

Peyronie Boala

O altă problemă de sănătate pentru bărbați este Boala Peyronie, care este o tulburare de circulație a penisului care provoacă deteroriation a penisului. Această condiție este de obicei găsite în bărbați peste 55 de ani și pot afecta 1 până la 3 oameni din 100. Simptomele includ durere cu erectia, indentare sau îndoirea penisului precum și zonele de placa sau țesut călit.

Remedii naturale pentru Boala Peyronie

O terapie naturală eficientă pentru Peyronie dacă este prins în stadiile incipiente ale bolii este de a se amestecă 10% Ylang Ylang Ulei Esențial cu 90% dintr-un ulei purtător, cum ar fi Ulei de Măsline. Se aplică acest lucru la nivelul penisului de fiecare dată când te duci la baie. Acest lucru va ajuta pentru a stimula circulația în zonă.

Ulei de Semințe de in este, de asemenea, benefic, deoarece subțiază sângele și îmbunătățește circulația.

Plante, cum ar fi Usturoiul si Ardeii, de asemenea, îmbunătăți Titan Gel circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ