Sfârșitul Chocolate Slim Yo-Yo Nebunie – nu mai Repeta Eșecurile Tale!

chocolate slim pareri

Aproape fiecare dieta populare plan se termină reaprindere. Par bune la prima vedere, dar au efecte negative stimula organismul are mecanisme de supraviețuire. Aceasta determină organismul să stocheze în plus Chocolate Slim de grăsime, reduce rata metabolica, conserva energia și de a crește pofta de mâncare. Disperați oamenii speră în zadar că rezultatele vor fi altfel de data asta. Și următorul. Acest lucru este temut de yo-yo dieting sindrom.

Știi Chocolate Slim problema.

Ești obosit de a pierde aceeași greutate de peste si peste. Ați încercat fiecare dieta și fad imaginabile. Toate bine-intentionate, eforturi dureroase nu a reușit.

Tu nu sunt singuri. Doar 2% din Chocolate Slim prospect cei care tin dieta păstreze greutatea off timp de 5 ani. Mai mult de 60% dintre Americani sunt supraponderali. Chiar mai rău, pentru că poate fi atât de greu să rămânem la un plan de dieta, cei mai mulți oameni în cele din urmă a da doar în sus, și să sufere multe emoții negative. Suna familiar?

De asemenea, mulți cred că ei nu au puterea sau vointa de a reusi.

chocolate slim pareriSau este niciodată momentul potrivit. Disperați oamenii speră în zadar că rezultatele vor fi diferit data viitoare. Și următorul. Acest lucru este temut de yo-yo dieting sindrom.

Peste 30 de miliarde de dolari cheltuite pe produse dietetice, pastile, capricii și centre în fiecare an s-a dovedit un fapt de netăgăduit: DIETELE NU functioneaza! Deci, ce puteți face? Există speranță? Da… citiți mai departe.

Una dintre cele mai interesante și revelatoare pierderea in greutate provocări ale timpului nostru a fost văzut de milioane de telespectatori. “Dateline” pune șase metode de încercare în fața a milioane de telespectatori; Atkins, weight Watchers, Slimfast, Jorge Cruise, Maraton de Formare, și Hipnoza.

Mulți au fost surprinși de rezultate. Toate, dar una dintre metodele arătat săraci pentru rezultate teribile – chiar dacă participanții au avut nedrept de coaching și avantaje care nu sunt disponibile pentru oamenii obișnuiți. Au fost, de asemenea, dureros efecte secundare.

Doar o singură metodă a reușit într-adevăr – hipnoza. Și acest lucru a fost cu cel mai greu caz – un bucătar de patiserie cu poftele, și un program dificil. Totuși, după trei luni, sub hipnoză, el a avut de pierdut cel mai mult – o incarcatura de 40 de lire sterline. De asemenea, el a fost singurul participant care nu a suferit. El a fost fericit. Schimbări au avut loc în mod natural. Să nu mai vorbim de alte beneficii pozitive și sentimente. De asemenea, el a fost singurul care s-a început un termen rezonabil schimbare de stil de viață care ar putea fi menținute. Niciuna dintre celelalte metode pot face asta.

Acest televizate studiu arată, fără îndoială, cum de multe populare programe de pierdere în greutate nu reușesc. Dar am auzit tot timpul; “eu trebuie să mă întorc la așa-și-așa, pentru că ea a lucrat ultima dată.” Hai sa fim seriosi; daca a mers atunci de ce ai nevoie pentru a merge înapoi? Ai recâștige în greutate plus dobânda? Apoi nu a reușit! Sunt îngrozit de faptul că cele mai multe dieta centre prospera pe repeat de afaceri. Nu este corect de a exploata oamenii.

Așa că hai să redefinească succes ca de-a lungul vieții libertate de o problema de greutate. Și pentru a face o realitate, poate e timpul pentru o strategie diferită – unul care chiar funcționează! Parafrazându-l pe Albert Einstein: “Nebunia este de a face același lucru de peste si peste din nou și să te aștepți la un rezultat diferit.”

Hipnoza este în mod clar superioară metoda pentru a face durabilă și naturală schimbări în comportament. Dovezile care susțin acest lucru este copleșitoare. Incredibil rezultate pe termen lung pune alte metode de rușine.

Cu ajutorul hipnozei-l ai în tine să se bucure de libertatea de pofte; au energia și dorința de a-și exercita; în mod natural alege și bucurați-vă de alimente sănătoase și porțiuni; atinge libertatea de stres și de stres-mânca și bucurați-vă de uimitor de încredere.

Utilizarea de hipnoza este zdrobitoare a națiunii.

Testat clinic și dovedit, hipnoza este o nouă abordare pentru a elimina problemele și modificarea comportamentului. Sute de mii, dacă nu milioane de Americani sunt folosind hipnoza în fiecare zi. Vechi mituri si conceptii gresite despre hipnoza au fost înlocuite prin utilizarea etică în drept, medicină, psihologie, stomatologie, educație, sport și auto-îmbunătățire. Milioane de oameni au beneficiat de utilizarea acestuia.

Imaginați-vă având voință extraordinară, bucurându-se de exercițiu sănătos, natural menținerea ideal Chocolate Slim dimensiunea și figura și de a fi întotdeauna calm și relaxat. De ce-ți imaginezi? Toată lumea poate fi ușor de hipnotizat. Hipnotizat de oameni sunt pe deplin conștient și în control, și nu poate fi obligat să facă ceva împotriva voinței lor. În fapt, hipnoza este la fel de sigur ca a adormi pe timp de noapte, precum și ca fiind relaxant și distractiv.

LEAVE A REPLY