South Beach Chocolate Slim Dieta de Arthur Agatston, Md

chocolate slim pareri
South Beach Chocolate Slim Dieta de Arthur Agatston, Md
Rate this post

De-a lungul anilor, copleșitoare Chocolate Slim greutate de dovezi științifice și practice greutate pierderea experiența a arătat că extrem de scăzute în grăsimi și bogată în carbohidrați, diete promovate de către American Heart Association, Nathan Pritikin și Dean Ornish nu funcționează.

Ce e mai rău, mai puțin de grăsime Americanii mananca, mai grasă cresc — deoarece acestea sunt mănâncă mai Chocolate Slim carbohidrati.

Acum, am înțeles că oamenii au nevoie de cantitati adecvate de proteine si grasimi-care de multe ori merg împreună în carne, lactate Chocolate Slim produse și nuci.

Oamenii au nevoie de carbohidrati, dar prea multe glucide trimite nivelul de insulină sky high, adăugarea de grăsime în celule și pe termen lung cauzează multe alte probleme de sanatate, inclusiv boli de inima, diabet si accident vascular cerebral.

Dr. Atkins’ a văzut această problemă drumul înapoi în anii 1970, dar dieta lui a mers prea departe în direcția opusă. Totul era proteine și grăsimi, și carbohidrați. Oamenii nu puteau să nu țină consumul de acest fel și, potrivit Dr. Agatston, cantități mari de grăsimi saturate sunt, de asemenea, bune pentru inima ta. (Pentru înregistrare, el consideră că starea de cetoza-atunci când corpul tău merge în grăsime-ardere modul pentru că nu mănânci orice carbohidrati-nu este deosebit de periculoase. Dar grasimi saturate.)

În 1990 Dr. Michael și Maria Dan Eades publicat de PROTEINE de PUTERE, și de Dr. Barry Sears ZONA. Deși programele lor diferă în detalii, atât stres obtinerea suficient de proteine si carbohidrati limitare.

Dr. Sears’ dieta Zone susține consumul de mese de 30% proteine, 30% grasimi si 40% carbohidrati. El a înființat un întreg sistem … mai multe, de fapt-pentru a ajuta cititorii să urmeze planul lui.

Dieta South Beach este, după părerea mea, la fel ca cei doi, simplificată numai la strictul necesar. Dr. Agatston pune accentul pe consumul de alimente cu un indice glicemic scăzut. E bine cu cereale, alimente, atâta timp cât sunt neprelucrate, astfel încât acestea să ia mai mult pentru a digera. S-a ridicat împotriva făină albă și zahăr într-un mod care amintește de Adele Davis.

Deci Agatston aruncă ideea de a controla cât de mult alimentele pe care le mananci, sau cât de des, sau de numărare de calorii, sau de numărare de grame de grăsime, sau păstrarea mese un anumit echilibru de carbohidrati, grasimi si proteine, sau orice altceva care overcomplicates procesul.

Doar să te limitezi la carne macră (e încă împotriva grasimi saturate), nuci, lactate, cereale integrale si legume. Puteți adăuga fructe în după primele două săptămâni.

chocolate slim pareri

Este evident că lucrează pentru oameni. Și ar trebui, deoarece, evident, nu ține de insulina oarecum sub control-este cu siguranță o mare îmbunătățire față de dieta tipic American de îmbuibare pe glicemic ridicat de carbohidrati.

Mi se pare că, în multe feluri este similar cu modul în care străbunicii noștri au mâncat. Ei nu au faina alba-au mâncat pâine integrală de grâu în mod implicit. Au mancat mult mai mult pește. Ei nu se îndoiesc mâncat carne de vită și de porc, dar nu la fel de des ca de pui. Au mâncat ouă. Au mâncat numai fructe de sezon, dar legume pe tot parcursul anului. Au spart nuci și s-au adunat nuci pecan.

Au mult mai multe exercitii doar de a merge despre treburile de zi cu zi, și așa au fost mult mai sanatos, cu excepția bolilor infecțioase, desigur.

Dr. Agatston merge oarecum în știința de insulină. Am apreciat explicația lui pentru toleranță la insulină .. se intampla deoarece celulele de grasime cresc atât de mare cu grăsimi că insulina nu poate ajunge la celule de grasime receptori de insulină.

Astfel, grasimea de pe abdomen vă ajută să vă păstrați de grăsime și vă pregătește pentru boli de inima si diabet.

Eu nu sunt medic, dar am folosit pentru a lua cererile de handicap, și pot depune mărturie că am vorbit cu mulți oameni care au complexe de hipertensiune arterială, artrita și diabetul. Și mai târziu, boli de inima si cancer. Și cele mai multe dintre aceste persoane au fost, evident, excesul de greutate. Aproape am putut prezice tot ce se va spune despre problemele lor medicale-jos a listei de medicamente lor … doar la vizionarea ei se clătina la biroul meu.

Cu toate acestea, dacă vrei să știi mai mult de stiinta de ce prea mulți carbohidrați sunt nesănătoase pentru tine, trebuie să citiți Zonă de cărți.

Personal, cred că dieta Zone este mai precisă, eficientă și sănătoasă. Cu toate acestea, dacă nu puteți sau nu doriți să țineți evidența cât de multe Zone de blocuri mananci pentru fiecare Chocolate Slim masă, de a urma dieta South Beach este mult mai bine decât convenționale dieta Americană.

LĂSAȚI UN MESAJ