Top 7 Moduri de a Lupta impotriva Imbatranirii Cu Psorilax de ingrijire a Pielii

psorilax

Cu mii de produse care pretind a fi de cele mai recente și mai mare Psorilax fix pentru imbatranire a pielii, acesta poate fi mai mult decât un pic confuz – sau copleșitoare – chiar și pentru cele mai savvy de consum. Știința de îngrijire a pielii este de a face progrese semnificative în timp este nevoie pentru barista pentru a servi dvs. de zi cu zi ceașcă de ceai.

Deci, ce este o femeie ocupată ca să faci? Nu te lăsat în urmă. (Și nu vă faceți griji dacă liceu știința nu a fost niciodată punctul tău forte!) http://365sanatate.com/psorilax/

Aici e simplu Psorilax ghid pentru toate căile tale preferate de îngrijire a pielii produse duc război împotriva îmbătrânirii pielii, și ceea ce ar trebui să caute pe eticheta ingredientele.

Țintă: mitocondriale degradare

Mitocondriile sunt celular centrale responsabile pentru producerea de majoritatea de energie în fiecare celulă a corpului tău. Toate procesele-cheie depind de mitocondrii pentru furnizarea de energie. Din păcate, mitocondriile sunt, de asemenea, responsabil pentru majoritatea daunelor oxidative din celule, deoarece cele mai multe dintre radicalii liberi sunt produse de-a mitocondriale ciclul de combustibil. De daune oxidative și scăderea producției de energie sunt semnele de imbatranire, mitocondriile sunt considerate a juca un rol cheie in procesul de imbatranire.

Ingrediente: Glissandrin ((-)Schisandrin B, Schisandrin B), acetil-L-carnitina, acid alfa lipoic, idebenone, carnozina, benfotiamina, tiamina, rhodiola.

Țintă: dezechilibre hormonale

Dezechilibrele hormonale, mai ales epuizate hormoni, sunt considerate a contribui la imbatranire. Pentru a aborda problema, unele produse de ingrijire a pielii sunt încorporează ingrediente care stimulează sau reface epuizate hormoni ca o modalitate de a contracara îmbătrânirea.

Ingrediente: melatonina, hormon de creștere, DHEA, ulei de cocos, metformin, kinetin.

Țintă: matricea celulara epuizarea

Epuizarea intra-celulare componente ale matricei, și deteriorarea matricei de structură, au fost recunoscute ca o cauza de riduri, linii fine, pierderea de suplete, și alte semne vizibile de imbatranire a pielii. Stimularea producției de colagen, elastina, acid hialuronic, și alte creanțe intra-celulare componente ale matricei a fost o abordare comună pentru combaterea îmbătrânirii pielii.

Ingrediente: Glissandrin ((-)Schisandrin B, Schisandrin B), peptide.

Țintă: daune oxidative

Daune Oxidative datorate radicalilor liberi este acceptat pe scară largă ca o cauza de imbatranire. În consecință, antioxidanti sunt cele mai omniprezente de toate ingrediente anti-imbatranire. Majoritatea antioxidanti munca de baleiaj radicalilor liberi; cu toate acestea, o serie de studii recente au ridicat problema dacă aceste “free-radical scavenging” antioxidantii sunt, de fapt capabil de a aduce pe termen lung beneficii anti-îmbătrânire.

Ingrediente: Glissandrin ((-)Schisandrin B, Schisandrin B), vitamina C, vitamina E, acidul lipoic, CoQ10, polifenoli, resveratrol, anthocyanidin, flavonoide.

Țintă: factori externi

Multe produse au scopul de a proteja pielea de efectele nocive stimuli externi, cum ar fi condiții meteorologice aspre și expunerea la soare. Pete maro, de asemenea, cunoscut sub numele de pete de vârstă, sunt cauzate de hiperpigmentare acumulate deteriorarea de la expunerea la UV, precum și de către pielii reînnoirea procesul încetinește.

Ingrediente: Glissandrin ((-)Schisandrin B, Schisandrin B), vitamina E, extract de lemn dulce, acid ferulic, extract de strugurii ursului, și waltheria indica extract de frunze.

Țintă: leziuni celulare

Deoarece starea de sănătate a celulelor este direct legată de aspectul pielii, multe produse anti-imbatranire se concentreze pe menținerea unui nivel adecvat de performanță, metabolismul, creșterea, iar cifra de afaceri a celulelor pielii.

Ingrediente: Glissandrin ((-)Schisandrin B, Schisandrin B), sirtuin, idebenone, retinol, DMAE. (Recent, siguranța DMAE a fost pusă în discuție.)

Țintă: inflamație

Inflamatia este un vital mecanism de apărare esențială pentru supraviețuirea noastră, și totuși pare să contribuie la imbatranire si boli degenerative. Inflamația se caracterizează printr-o serie de fenomene, inclusiv a crescut fluxul de sange locale, migrarea și activarea celulelor imune în zona afectată, eliberarea unor cantități mari de radicali liberi, distrugere de tesut normal, și depunere de tesut cicatricial.

Concluzie

Dat cele mai recente cercetări științifice, anti-imbatranire produse de ingrijire a pielii trebuie să adopte o abordare holistică, în special în ceea ce privește capacitatea de ingrediente pentru a inversa mitocondriale degradare și pentru a sprijini intrinsec celular capacitatea de a lupta impotriva daunelor oxidative, mai degrabă decât doar curata pentru radicalilor liberi.

Amintiți-vă: ca în orice luptă, trebuie să Psorilax înțeleagă adversarii țintă și slăbiciunile lor. Mult noroc!

LEAVE A REPLY